Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-2009, 22:47:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Packard Bell Easynote MT85 ST85


Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στην Ευρώπη, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της notebook EasyNote MT85 και EasyNote ST85, που συνδυάζουν υψηλή σχεδίαση και έξυπνες λειτουργίες. "Πιστά" στη φιλοσοφία για σχεδίαση αιχμής, τα notebook EasyNote MT85 και EasyNote ST85 διαθέτουν έναν κομψό και ιδιαίτερο σχεδιασμό που εντυπωσιάζει και διευκολύνει τη χρήση. Επιδεικνύοντας χρωματισμό σεληνόλιθου, τα notebook διαθέτουν στο περίβλημά τους διακριτικό κυψελοειδές εξαγωνικό μοτίβο, τελειοποιημένη μεταλλική διακόσμηση και στρογγυλοποιημένες άκρες. Ανοίγοντάς τα αποκαλύπτεται ένα πιο άνετο, σχεδιασμένο εκ νέου πληκτρολόγιο και ένα στρογγυλό touchpad με φωτιζόμενη πρόσοψη. Ανταποκρινόμενο στην απαίτηση του χρήστη, το touchpad μπορεί να απενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Ενώ η εξωτερική εμφάνιση των notebook EasyNote MT85 και EasyNote ST85 τα καθιστά μια φυσική επιλογή για ξεχωριστούς χρήστες, οι δυνατότητές τους τα καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικά, χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες που απαιτούνται για τις εφαρμογές υψηλής υπολογιστικής ισχύος όπως τα παιχνίδια και οι ταινίες HD.

Αυτά τα notebook με οθόνη 15,4 ιντσών (MT) και 17 ιντσών (ST) εισάγουν την τεχνολογία του επεξεργαστή επόμενης γενιάς Intel Centrino 2 παρέχοντας πρωτοφάνη ισχύ, εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητες αποκωδικοποίησης Blu-ray.

Και τα δυο διαθέτουν κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD3650 με αυτόνομη μνήμη 512MB, η οποία ανοίγει τις πόρτες για την επόμενη γενιά παιχνιδιών HD και έξοδο βίντεο Full HD 1080p. Η ATI Mobility Radeon HD3650 επιτρέπει την τεχνολογία εναλλασσόμενων γραφικών, για την εναλλαγή σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της ATI GPU και του ενσωματωμένου επεξεργαστή γραφικών.

Αυτή η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης ισχύος παρέχει δυναμική εξισορρόπηση μεταξύ ισχύος και απόδοσης, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την καλύτερη απόδοση βίντεο.

Χάρη στον προαιρετικό οδηγό Blu-ray drive και τη στάνταρ έξοδο HDMI, τα notebook EasyNote MT85 και EasyNote ST85 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή βίντεο HD σε εξωτερική οθόνη Full HD μέσω καλωδίου HDMI. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη Diamond View για πλουσιότερα χρώματα.

Οι προηγμένες τεχνολογίες των notebook EasyNote MT85 και EasyNote ST85 δεν περιορίζονται μόνο στα γραφικά και στο βίντεο. Διαθέτουν επίσης θύρα e-SATA, θύρα IEEE1394, υποδοχή Express Card, webcam 1,3 megapixel, ενσωματωμένο Wi-Fi (προαιρετικά 802.11n) και δικτύωση Gigabit LAN. Διατίθενται επίσης με Bluetooth*, ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη με τηλεχειριστήριο Express Card και μπαταρία 9 στοιχείων .

Το notebook EasyNote ST85 υποστηρίζει επίσης διπλό σκληρό δίσκο για μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης έως 640GB (2X320GB).

Το λογισμικό είναι αυτό που καθιστά ένα notebook διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, από την αποδοτικότητα μέχρι την εκπαίδευση, για τα παιχνίδια στο Internet, από τις ψηφιακές φωτογραφίες μέχρι τη ψυχαγωγία. Τα notebook Packard Bell EasyNote MT85 και EasyNote ST85 είναι συσκευές ψυχαγωγίας από τη φύση τους, με μια μεγάλη γκάμα από τους πιο γνωστούς τίτλους των κορυφαίων εταιριών λογισμικού.

Η προσφορά της Packard Bell σε λογισμικό περιλαμβάνει το Norton Internet Security, το Carbonite για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση (online), την πλήρη έκδοση του Adobe Photoshop Elements 6, το Nero 8 Essentials, το Microsoft Works 9 και έναν ή περισσότερους από τους επόμενους τίτλους παιχνιδιών – Disney.Pixar Wall. E, EA Need for Speed Prostreet. Διαθέτει επίσης συλλογή από λογισμικό και υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση (online) από την Metaboli για τη λήψη των καλύτερων στην κατηγορία τους παιχνιδιών, e-bay και Skype.

Διαθεσιμότητα & Τιμή

Τα notebook Packard Bell EasyNote MT85 και EasyNote ST85 διατίθενται στα Ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής πώλησης, με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινάει από τα 799 Ευρώ για το EasyNote MT85 με την οθόνη 15,4 ιντσών και από τα 899 Ευρώ για το EasyNote ST85 με την οθόνη 17 ιντσών.




news247
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links