Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-2009, 14:17:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή F1--Εκτός Formula 1 η ING


Στο τέλος του 2009 η Renault θα αναγκαστεί να ψάξει καινούριο βασικό χορηγό, καθώς η ING ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν. Η ING ανέφερε στην ανακοίνωση της ότι έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μείωσης του κόστους ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται η αποκοπή της από το πρωτάθλημα Formula 1 ως μεγάλος χορηγός της ομάδας Renault F1 Team. Η συγκεκριμένη κίνηση, μαζί με άλλες, θα δώσει στην ING μια ανάσα της τάξης του 40%.

Η ανακοίνωση της ING είναι η παρακάτω: «Υπό τη σκιά της ανακοίνωσης του προγράμματος μείωσης του κόστους, η ING επιβεβαιώνει σήμερα ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με την Renault F1 και θα ολοκληρώσει την παρουσία της στη F1 στο τέλος του 2009. Η συμμετοχή της εταιρίας στη F1 ήταν η πρώτη παγκόσμια προσπάθεια χορηγίας έχοντας στόχο να ανεβάσει και να φέρει έσοδα, ιδιαίτερα στην αγορά που απευθύνεται η ING».

«Τα προηγούμενα 2 χρόνια, η ING πέτυχε τους στόχους της στην χορηγία της F1, ανεβάζοντας το γενικό της παγκόσμιο κύρος κατά 16%. Η F1 παραμένει ένας πανίσχυρος εμπορικός οδηγός ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κρίση. Παρότι η ING έχει μειώσει το κόστος της χορηγίας της κατά 40% την τελευταία χρονιά, η αναζήτηση ευκαιριών θα συνεχιστεί και το 2009. Η ING ικανοποιήθηκε με τη συνεργασία της Renault F1 και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στενά με την ομάδα στην τελευταία μας χρονιά».



msfree
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links