Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-2009, 00:24:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Τον παρέσυρε τρένο και φορτηγό αλλά επέζησε (vid)



Ο Cem Tokac θα μπορούσε άνετα να αποκαλέσει τον εαυτό του ως τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο, αφού τον πάτησε φορτηγό και εν συνεχεία τρένο και όχι μόνο επέζησε, αλλά γλίτωσε με ένα σπάσιμο στο χέρι του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Μερσίνας, στην Τουρκία. Ο οδηγός νταλίκας που διέσχιζε τις γραμμές του τρένου δεν είδε την εμπορική αμαξοστοιχία που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν το τρένο να πέσει πάνω στη νταλίκα και όλο το φορτίο να περάσει ακριβώς πάνω από τον 32χρονο λιμενεργάτη, ο οποίος στεκόταν ακριβώς δίπλα στις ράγες. Η στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα τουκρικού τηλεοπτικού δικτύου.

Οι συνάδελφοι του Tokac έσπευσαν στο σημείο που έγινε το ατύχημα, βέβαιοι πως ο συνεργάτης τους έχει βρει τραγικό θάνατο. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι εκείνος ζούσε.

Το ατύχημα συνέβη στις 25 Φεβρουαρίου. Παρ'όλα αυτά, ο Τούρκος χρειάστηκε μερικές ημέρες για να αναρρώσει. Αυτή τη στιγμή, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι το ότι έχει σπασμένο χέρι. ''Δεν θυμάμαι τίποτα από το περιστατικό. Νόμιζα ότι ήμουν στο κρεβάτι μου, αλλά όταν ξύπνησα ήμουν στο έδαφος'', δήλωσε ο εργάτης που συμπλήρωσε ότι από εδώ και πέρα πιστεύει στα θαύματα. Και δικαιολογημένα.

Βίντεο με το περιστατικό



Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links