Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-2006, 11:38:   #1
Exodia
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Exodia
 
Εγγραφή: Sep 2006
Περιοχή: Στο Σπυρο θα μαι
Μηνύματα: 622
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
My Mood:
Exodia is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή Ασελγούσε σε ανήλικους

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η δράση 20χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει διαπράξει τουλάχιστον είκοσι βιασμούς και άλλες τόσες ασέλγειες κατά ανηλίκων αγοριών. Ο νεαρός συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Νικαίας στο πάρκο του Αγίου Φιλίππου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και ένα μαχαίρι. Η δράση του εντοπίζεται στην περιοχή της Νίκαιας αλλά και σε άλλες περιοχές του Πειραιά. Ο νεαρός την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατά συρροή, αρπαγή ανηλίκων , παράνομη κατοχή όπλου και οπλοχρησία. Τον λόγο πλέον έχει ο ανακριτής στον οποίο θα απολογηθεί πιθανότατα την Δευτέρα.



ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΔΡΑ

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας της Νίκαιας συνέλαβαν τον 20χρονο χθες το βράδυ, ύστερα από έρευνα η οποία διήρκεσε έναν μήνα .

Σε αυτό συνέβαλε η καταγγελία συγγενή ανηλίκου που παρά λίγο να πέσει θύμα του βιαστή.

Συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου, ο φερόμενος ως δράστης προσπάθησε να παρασύρει από πάρκο της Νίκαιας ανήλικο, με σκοπό την ασέλγεια.

Ο ανήλικος στάθηκε τυχερός καθώς εκείνη την ώρα περνούσε από την περιοχή ο θείος του που χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για τον ανιψιό του προσπάθησε να σώσει το μικρό παιδί.

Ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και μετά τράπηκε σε φυγή.

Όμως ο θείος του παιδιού συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του και καθώς δουλεύει ως μεταφορέας παραγγελιών στην περιοχή, αναγνώρισε τον δράστη.

Αμέσως προέβη σε καταγγελία στην ασφάλεια Νίκαιας δίνοντας πλήρη περιγραφή του υπόπτου και καταθέτοντας ότι λόγω του επαγγέλματος που ασκεί πρέπει να μένει στην ευρύτερη περιοχή.

Με βάση τα στοιχεία αυτά η αστυνομία έθεσε σε παρακολούθηση τον ύποπτο και μετά από ενέδρα το βράδυ του Σαββάτου τον συνέλαβε.

Ο δράστης κατά την ανάκριση ομολόγησε τις πράξεις του, επισημαίνοντας ότι μετά το στρατό του άρεσε να πηγαίνει μόνο με ανήλικα αγόρια. Μάλιστα όπως είπε μετά το τέλος της θητείας του δεν έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα.

Ο φερόμενος ως δράστης δήλωσε μεταμέλεια και ζήτησε συγνώμη από τα θύματα και τους συγγενείς τους.
Ο χρήστης Exodia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links