Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-07-2009, 22:44:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Στο εμπόριο το πρώτο γάλα με... ανθρακικό


Οι αγελάδες μπορεί να μην το πιστέψουν, αλλά η Κόκα Κόλα ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο αεριούχο γάλα στον κόσμο.

Το ρόφημα περιέχει αποβουτυρωμένο γάλα με ανθρακούχο νερό, άρωμα φρούτων και ζάχαρη. Οι ειδικοί παρασκεύασαν το ρόφημα στα εργαστήρια της εταιρείας στην Ατλάντα και η Κόκα Κόλα έχει ήδη αρχίσει τη δοκιμή του νέου ροφήματός της στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Το «Vio» πωλείται προς 1,5 δολάριo και όπως δηλώνει κάποιος από τους δημιουργούς του η γεύση του είναι «σαν να κάνει πάρτι γενεθλίων μια πολική αρκούδα». Το ρόφημα θα διατίθεται σε τέσσερις γευστικές παραλλαγές.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί υγιεινό με υψηλή διατροφική αξία αν και περιέχει 26 γραμμάρια ζάχαρη - όσο και μια μη διαιτητική Κόκα Κόλα - και 1,5 γραμμάριο λίπους.

Το «Vio» εντάσσεται σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας για την παραγωγή ροφημάτων με βάση το γάλα. Εάν η αποδοχή κριθεί ικανοποιητική στις ΗΠΑ θα αρχίσει η διάθεσή του και στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων ελπίζουν ότι το νέο ρόφημα θα ενισχύσει την κατανάλωση γάλακτος. «Οτιδήποτε βοηθάει στην πώληση του γάλακτος είναι καλό. Εάν η Κόκα Κόλα θέλει να εμπορευθεί αεριούχο γάλα, είμαστε ευτυχείς», δήλωσε στους «Τimes» ένας Βρετανός παραγωγός.

Πηγή: ygeia.tanea.gr
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links