Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-2006, 22:55:   #34
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Απόβαση (νίκης) στη Γαλλία

Για τον Παναθηναϊκό η Τετάρτη είναι η δική του D-Day. Oι πράσινοι επιχειρούν απόβαση στη Γαλλία, αλλά όχι στη Νορμανδία... "Στόχος" των πρασίνων είναι το Παρίσι, όπου η ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ με "ενίσχυση" 1.000 περίπου οπαδών θα προσπαθήσει να καταλάβει το Παρκ Ντε Πρενς και να λάβει την πρώτη θέση του 7ου ομίλου. "Ήρθαμε για τη νίκη" τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Ισπανός τεχνικός, που ρωτήθηκε και για τις αναμνήσεις του από το παριζιάνικο γήπεδο (το 1984 έπαιξε στον τελικό του Euro Γαλλία-Ισπανία). Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Καταλανός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά η ενδεκάδα αναμένεται ανανεωμένη. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας με 2.000 αστυνομικούς. Τα σενάρια πρωτιάς.

"Βρισκόμαστε εδώ για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση", ανέφερε ο Βίκτορ Μουνιόθ και πρόσθεσε: Μακάρι να καταφέρουμε να νικήσουμε σ' αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θα είναι καλό, όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά και γενικότερα για την ψυχολογία της ομάδας στη συνέχεια. Δεν μας απασχολεί το κλίμα που επικρατεί στην Παρί. Στη γαλλική ομάδα μπορεί όλοι να είναι επηρεασμένοι, αλλά αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι αποκλειστικά το αυριανό παιχνίδι. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε την πρωτιά από το ματς με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Δεν τα καταφέραμε, αλλά μπορούμε να το κάνουμε αύριο.
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση