Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-07-2009, 20:22:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Post Ο «κρυφός γιος» του Michael Jackson



Νέες εξελίξεις στο σήριαλ της πατρότητας του Michael Jackson. Νορβηγός ράπερ, που καθόταν μαζί με τους συγγενείς του εκλιπόντος τραγουδιστή στην επιμνημόσυνη τελετή, ισχυρίζεται ότι είναι γιος του.
Ο λόγος για τον Omer Bhatti, 25 χρόνων σήμερα, που καθόταν ανάμεσα στο γιο του Michael, Prince, και στην 56χρονη αδερφή του, Rebbie, στο Staples Center στο Λος Άντζελες στις 7 Ιουλίου.

Η παρουσία του εκεί καθώς και η ομοιότητά του με τον νεότερο γιο του Jackson, Blanket, αναζωπύρωσε τις φήμες ότι είναι βιολογικό παιδί του θρύλου της μουσικής.
Ο Omer μένει στο Λος Άντζελες από το θάνατο του Michael και λέγεται ότι ζήτησε να κάνει τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι πραγματικό παιδί του καλλιτέχνη. Αν αυτό αληθεύει, η Omer θα είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Jackson, μετά τον Prince Michael, την Paris, και τον Blanket.
Ο Βασιλιάς της pop λέγεται ότι το 1984 εκμυστηρεύθηκε σε φίλους του ότι είχε αποκτήσει ένα παιδί από σχέση της μιας βραδιάς με μία Νορβηγίδα θαυμάστρια. «Ήταν ο Βασιλιάς της pop αλλά για εμάς ήταν κάτι πολύ περισσότερο», φέρεται να είπε η μητέρα του Omer, Pia, στο γιο της.


Όπως φημολογείται, ο Michael πρωτογνώρισε το «γιο» του στην Τυνησία το 1996. Τον επόμενο χρόνο, η οικογένεια Bhatti λέγεται ότι μετακόμισε από το Όσλο στην Καλιφόρνια και δούλεψε στο σπίτι του Michael. Μάλιστα, η Pia εργάστηκε ως νταντά του Prince Michael, ενώ ο άντρας της ως σοφέρ.
Η οικογένεια επέστρεψε μόλις πέρυσι στη Νορβηγία, αλλά ο Omer κράτησε επαφή με τον τραγουδιστή.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links