Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-2009, 15:05:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Post Δεν επιστρέφει ο Sumi..


Δεν επιστρέφει τελικά ο Sumi στις πίστες
... Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο Sumi ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει τελικά στους αγώνες. Δυστυχώς το ατύχημα που είχε τον Φλεβάρη με το… ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα και στο κεφάλι δεν έχει αποθεραπευτεί εντελώς. Οι εξετάσεις που πραγματοποίησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες αλλά και η χθεσινή εξέταση οδήγησαν τον ίδιο και τον γιατρό που τον παρακολουθεί να αποφασίσουν στην ακύρωση της επιστροφής του.
Απογοητευμένος λοιπόν ο Μάικλ ενημέρωσε χθές τον Luca di Montezemolo για το γεγονός και εξέφρασε την λύπη του που τελικά δεν θα μπορέσει να είναι έστω και για λίγο πάλι στις πίστες.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: ...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω τα δάχτυλά μου διπλωμένα και να ευχηθώ το καλύτερο στην Ferrari για τους επόμενους αγώνες. Το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι ότι έκανα τα πάντα, ό,τι είναι στο χέρι μου για να μπορέσω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links