Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-12-2006, 20:34:   #29
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Βεζυρτζής: Δεν ζητάμε ειδική μεταχείριση

Ο Νίκος Βεζυρτζής... "Ηρθαμε να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη και δυστυχώς είναι πολύ βουλιαγμένο το κάρο". Με την παραπάνω φράση ο Νίκος Βεζυρτζής φανέρωσε τις προθέσεις της προσωρινής διοίκησης του "Δικέφαλου του Βορρά", η οποία παρέθεσε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ζητώντας τη βοήθεια όλων των φίλων του ΠΑΟΚ. Εκτός από τον ο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στο πάνελ ήταν ακόμη οι Απόστολος Οικονομίδης (αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Κούλης Αποστολίδης (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), Ακης Τριφωνίδης (σύμβουλος), ο Ευθύμης Γαβρηιλίδης (νομικός σύμβουλος και εκπρόσωπος Τύπου).

"Εξι μήνες είναι η θητεία μας ή μπορεί να είναι μικρότερη έτσι και βρεθεί επενδυτής. Πράγμα που θεωρώ απίθανο αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Δεν ζητάμε καμία ειδική μεταχείριση, ζητάμε τη βοήθεια όλων και του κόσμου και των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων. Ο ΠΑΟΚ περνάει τρομερά δύσκολες στιγμές. Εχει προβλήματα που ποτέ άλλοτε δεν είχε στην 80χρονη πορεία του. Με τη βοήθεια όλων μας, σαν ΠΑΟΚτσήδες πραγματικοί χωρίς ιδιαίτερα συμφέροντα, πιστεύω ότι τον ΠΑΟΚ θα τον κάνουμε αξιόπιστο, θα φέρουμε την εικόνα στην πραγματικότητα για να βρει ο ΠΑΟΚ επενδυτή. Δεν ήρθαμε εδώ ούτε για να μείνουμε εσαεί. Δεν ήρθαμε να παραχωρήσουμε ή να συμφωνήσουμε για έξωαγωνιστικά ζητήματα, όπως το γήπεδο. Αυτά είναι θέματα άλλων. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε και σε αυτά θα το κάνουμε. Ηρθαμε να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη και δυστυχώς είναι πολύ βουλιαγμένο το κάρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έχει σταθεί στο πλευρό μας όλες αυτές τις μέρες, τον Τύπο για τη βοήθεια και είμαι σίγουρος ότι και στη συνέχεια θα βοηθήσει. Θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία, κυβερνητικά στελέχη για τη βοήθεια που προσφέρουν και θα μας προσφέρουν.

Θέλω ακόμη ν' απευθύνω έκκληση στον κόσμο να σταθεί δίπλα στο σωματείο που περνάει τη χειρότερη καμπή της 80χρονης πορεία του. Εμείς έχουμε περάσει και άλλες δυσκολίες, είμαστε μαθημένοι, αλλά αυτές οι δυσκολίες χωρίς τη βοήθεια όλων είναι ανυπέρβλητες. Αφήστε ότι πικρία και ανταγωνισμό έχετε, βοηθείστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, έτσι ώστε κάποια στιγμή να βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής, για να επενδύσει όχι χάνοντας τα χρήματα του, αλλά μέσα από τη διαδικασία να κερδίσει. Εχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, και πολλές φορές με πιάνουν τα γέλια, διάφορα ονόματα γύρω από αυτό. Σταματήστε να γράφετε. Δεν υπάρχει κάτι το ουσιώδες και σοβαρό για να συζητήσουμε. Και σοβαρό θα υπάρχει όταν αυτός που θα έρθει για να επενδύσει θα έχει σοβαρότητα και αξιοπιστία και θα καθίσει μαζί μας να συζητήσουμε. Αν συζητήσουμε με κάποιον, θα το κάνουμε στο φως. Εχουμε τη θέληση, αλλά όχι τα χρήματα για τον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά θα τον αγοράζαμε εμείς τον ΠΑΟΚ".
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση