Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-2009, 13:02:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Δεν πωλείται ο Σκορπιός



Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά και την επιθυμία της να πουλήσει τον Σκορπιό. Οι φήμες έλεγαν ότι η νεαρή κληρονόμος ήθελε να ξεφορτωθεί τα τεράστια έξοδα για την συντήρηση του νησιού (περίπου 1,5 εκ. ευρώ/χρόνο) αφού ούτως η άλλως δεν το επισκεπτόταν ποτέ και θεωρούσε ότι σκορπούσε χρήματα τσάμπα. Οι φήμες πάντως αυτές ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν από κανέναν αλλά ούτε και διαψεύστηκαν. Φυσικά το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο από τα Ελληνικά ΜΜΕ αλλά και τα διεθνή.

Δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι η τιμή που έχει ορίσει η Αθηνά για την πώληση του νησιού είναι 120 εκ. ευρώ, ενώ εμφανίστηκαν και οι πρώτοι επίδοξοι αγοραστές, και μέσα σε αυτούς υπήρχαν τα ονόματα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, της Μαντόνα και του Μπιλ Γκέιτς. Όλο αυτό το σήριαλ λοιπόν για την πώληση του Σκορπιού ανάγκασε την χρυσή κληρονόμο να προβεί σε ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι έχει βάλει πωλητήριο στο μέρος που περνούσε τα καλοκαίρια η μητέρα της.

«Η Αθηνά είναι πολύ πληγωμένη από την είδηση που βγήκε ότι πουλάει το νησί του Σκορπιού» αναφέρει η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ελληνικό προξενείο στη Βραζιλία, όπου ζει με το σύζυγό της, Αλβάρο. Η ανακοίνωση μάλιστα συνεχίζει τονίζοντας ότι το νησί έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την 24χρονη Αθηνά.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links