Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-2009, 20:06:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή «Έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Γαροφάλλου

Ήταν ένας από τους πιο σεμνούς «εργάτες της Τέχνης» με σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο και στην τηλεόραση, τα οποία υπηρέτησε με την ίδια αγάπη για 35 ολόκληρα χρόνια! Ο Νίκος Γαροφάλλου, από τους πιο διακριτικούς ηθοποιούς της παλιάς γενιάς, «έφυγε» από κοντά μας ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Oλοι όσοι τον είχαν γνωρίσει μιλάνε για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, που λάτρευε το επάγγελμά του και βοηθούσε τους νέους ηθοποιούς. Αν και είχε παίξει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, στο πλευρό μεγάλων ηθοποιών, όπως οι: Μίμης Φωτόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Μυράτ, Δημήτρης Χορν, Έλλη Λαμπέτη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόνικα Γαληνέα, έγινε περισσότερο γνωστός και αγαπήθηκε από το πλατύ κοινό από τους ρόλους του στα σίριαλ «Περί ανέμων και υδάτων» και «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» στο πλευρό του Θανάση Βέγγου.

Απαρηγόρητη η επί 30 χρόνια σύντροφος της ζωής του Κάκια Ιγερινού, με την οποία είχε αποκτήσει ένα γιο, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι «έφυγε» από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Το ίδιο και οι φίλοι και συνάδελφοί του, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το ήθος και τις επιλογές του τόσο στη ζωή όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Η κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links