Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-2009, 00:03:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή Ένας «Greek» μαραθώνιος στο Ελληνικό MTV.


Για όσους το έχασαν το χειμώνα που μας πέρασε, το MTV δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Το επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου, «Greek», προβάλλεται ξανά σε ένα μαραθώνιο από το MTV Greece. Μην ξεγελιέστε από τον τίτλο… η σειρά δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα...

Θέμα της οι θρυλικές αδελφότητες των αμερικάνικων πανεπιστημίων που λόγω των ονομάτων τους που αποτελούνται από Ελληνικούς χαρακτήρες, προσφωνούνται πλέον ως «Greek System». Όλα ξεκινούν όταν ο αντικοινωνικός πρωτοετής Rusty καταφτάνει στο Cyprus-Rhodes University, και αποφασίζει να σβήσει την εικόνα του «φυτού» που είχε στο Γυμνάσιο και να ξεκινήσει από την αρχή. Η αδελφή του, Casey, είναι δημοφιλές μέλος μιας αδελφότητας και προσποιείται πως δεν τον ξέρει.

Το «Greek» ξεκίνησε να προβάλλεται στην αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2007 και ο πρώτος κύκλος του περιλαμβάνει 10 επεισόδια. Στις ΗΠΑ η τρίτη σεζόν ξεκινά να προβάλλεται την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου με εξαιρετικές προοπτικές. Βασική πρωταγωνίστρια είναι η Spencer Grammer, κόρη του γνωστού ηθοποιού Kelsey Grammer, της δημοφιλούς σειράς «Frasier».

Ο μαραθώνιος του Ελληνικού MTV ξεκίνησε με την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς τη Δευτέρα 25 Αυγούστου και τα επόμενα είναι προγραμματισμένα ως εξής Πέμπτη 27/8, Τρίτη 1/9, Πέμπτη 3/9, Τρίτη 8/9, Τετάρτη 9/9 (στις 22.00) καταλήγοντας την Πέμπτη 10/9 με διπλό επεισόδιο στις 22:00.
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links