Θέμα: topika nea
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-2009, 09:12:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Προεπιλογή topika nea

>>>Στην τελική ευθεία το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Συνεδρίασε χθες στο Δημαρχείο Βόλου η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των εκλογών στις 4 Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν χθες αργά το βράδυ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος οι προτάσεις για το ψηφοδέλτιο ενόψει της πρόωρης προσφυγής στην κάλπη, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα κεντρικά.

>>>Το φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Προχθές βράδυ ολοκληρώθηκε το 35ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και Οδηγητή, που έγινε στο πάρκο Ρήγα Φεραίου. Βασικός ομιλητής της δεύτερης ημέρας του Φεστιβάλ ήταν ο κ. Θοδωρής Βλαχάκης, γραμματέας του νομαρχιακού συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη εκλογική μάχη και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ.

>>>Εκδήλωση για τη νέα γρίπη

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση για τη νέα γρίπη αύριο στις 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα, στο κτίριο Κατσίγρα και μεθαύριο, την ίδια ώρα, στο Βόλο, στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

>>>Αντάμωμα Πολιτισμού και Γεύσεων

Ανάδειξη του φυσικού και παραγωγικού πλούτου του Νομού Μαγνησίας έγινε στο αντάμωμα Πολιτισμού και Γεύσεων στην παραλία του Βόλου. Βάση των δράσεων και των θεματικών αφιερωμάτων ήταν τα τοπικά προϊόντα, ενώ οι εκδηλώσεις άρχισαν την Παρασκευή, συνεχίστηκαν προχθές και χθες εμπόδιο στην ολοκλήρωσή τους στάθηκε η βροχή.

>>>Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου

Δεύτερο Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής με το σύνθημα: «Πάμε στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, Παίζει Θέατρο».
Συνδιοργανώνεται από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σαντικλέρι», με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

>>>Μετέφερε λαθρομετανάστες

Χθες στις 8μ.μ. συνελήφθη στον κόμβο Αερινού ένας 40χρονος οικοδόμος από το Μενίδι γιατί με το αυτοκίνητό του μετέφερε για να τους οδηγήσει στην Αθήνα 6 Πακιστανούς λαθρομετανάστες, από τον καθένα των οποίων θα έπαιρνε 2000 δολλάρια. Μάλιστα όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας προσπάθησε να διαφύγει, ακολούθησε κυνηγητό και συνελήφθη. Το ΙΧ κατασχέθηκε καθώς και ένα κινητό, ως μέσο διευκόλυνσης της λαθρομεταφοράς.

>>>Εντοπίστηκαν 33 λαθρομετανάστες σε περιοχή του Πτελεού

Τριάντα τρεις λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους από το Αφγανιστάν μετέφεραν με σκάφος δύο Έλληνες λαθρέμποροι από τα παράλια της Τουρκίας στην περιοχή Παλιούρι του Αχιλλείου του δήμου Πτελεού χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Από τους 33 οι 15 είναι Αφγανοί-ανάμεσά τους μία πενταμελής οικογένεια με ένα παιδάκι 2,5 ετών-οκτώ από το Μπαγκλαντές, έξη από το Πακιστάν και τέσσερις από τη Σρι Λάνκα.
Σε έλεχχο των αστυνομικών σε δύο φορτηγά που βρέθηκαν σταθμευμένα εντοπίστηκαν οι λαθρομετανάστες καθώς το ταξίδι θα συνεχίζονταν οδικώς προς την Αθήνα. Ο καθένας είχε πληρώσει περί τα 3000 δολάρια για το ταξίδι του τρόμου που έληξε γι αυτούς άδοξα. Από τα μεσάνυχτα φιλοξενούνται πλέον στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην περιοχή του ΚΤΕΟ στο Βόλο ενώ όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της ΝΑΜ για θέματα Πολιτικής Προστασίας Χαρ. Τσαμπάζης τους μοιράστηκε φαγητό και σήμερα θα τους εξετάσουν γιατροί.
__________________


Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to Κων/νος For This Useful Post:
jim_pap_2 (07-09-2009)
Sponsored Links