Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-2006, 20:37:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Napster Mobile και Ericsson

Η Ericsson (NASDAQ:ERIC) και η Napster (NASDAQ:NAPS), ανακοινώνουν την πρώτη εμπορική λειτουργία στην Ευρώπη του Napster Mobile, σε συνεργασία με την O2 Ireland, πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Ιρλανδία. Η O2 Ireland είναι επίσης ο πρώτος πάροχος που εφαρμόζει την εμπορική λειτουργία του Napster Mobile σε πλατφόρμα i-mode.

Οι νέες υπηρεσίες προσφέρουν στους πελάτες της O2 Ireland τη δυνατότητα αναζήτησης, εξερεύνησης, προεπισκόπησης και αγοράς τραγουδιών πλήρους διάρκειας από τον τεράστιο κατάλογο της Napster και πρόσβασης σε εξατομικευμένο περιεχόμενο συγκεντρωμένο από την Ericsson, στις ασύρματες συσκευές τους i-mode, WAP και Java.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει, επίσης, ένα μηχανισμό προτάσεων, ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με τις μουσικές προτιμήσεις κάθε καταναλωτή, καθώς και τη διπλή παράδοση (dual delivery), μια υπηρεσία που στέλνει αντίγραφο του περιεχομένου που αγοράστηκε στη συσκευή και στον υπολογιστή του πελάτη. Το Napster Mobile παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στον εξειδικευμένο προγραμματισμό του Napster για τη συσκευή, που περιλαμβάνει επιλεγμένους καλλιτέχνες και τα καλύτερα κομμάτια της ημέρας.

Όπως δήλωσε ο Gerry McQuaid, εμπορικός διευθυντής της O2 Ireland: “Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη που ξεκινά εμπορική λειτουργία του Napster Mobile. Το όνομα Napster είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μια από τις μεγαλύτερες επωνυμίες μουσικής στον κόσμο, με 2 εκατομμύρια κομμάτια άμεσα διαθέσιμα για τους i-mode πελάτες μας. Οι πελάτες μας μάς ζήτησαν επώνυμη on-line μουσική και με μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε τον κατάλογο της Napster στα πλαίσια της υπηρεσίας i-mode.”

Ο John Hennessy, country manager της Ericsson Ireland, δήλωσε τα εξής: “Πιστεύουμε ότι οι συνδρομητές της O2 Ireland θα θεωρήσουν τη χρήση αυτής της υπηρεσίας πολύ ελκυστική. Η μουσική είναι ένας σημαντικός χώρος για τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και σήμερα η υπηρεσία Napster Mobile με λειτουργίες i-mode ανοίγει νέες δυνατότητες και σε άλλους παρόχους i-mode.”

O Brad Duea, πρόεδρος της Napster, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την O2 Ireland στην πρώτη εμπορική λειτουργία στην Ευρώπη του Napster Mobile και είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία για τα κινητά θα αποδειχτεί το ίδιο επιτυχημένη όπως και η αντίστοιχη υπηρεσία online. Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια διαθέσιμα μουσικά κομμάτια, η υπηρεσία Napster Mobile παρέχει στους φίλους της μουσικής την ελευθερία να εξερευνήσουν το μεγαλύτερο κατάλογο μουσικής για κινητά, όταν και όπου το επιθυμούν, ώστε να αποτελεί την ιδανική επέκταση της υπάρχουσας υπηρεσίας της Napster.”

Η Ericsson θα φιλοξενεί, θα ενσωματώνει και θα διαχειρίζεται τις 24ωρες λειτουργίες της υπηρεσίας για τη O2 Ireland στα πλαίσια μιας συμφωνίας παροχής υπηρεσιών διαχείρισης.

Η φιλοξενία περιλαμβάνεται στην προσφορά υπηρεσιών διαχείρισης της Ericsson και ως επαγγελματικό μοντέλο καθιστά την εμπορική λειτουργία της υπηρεσίας εύκολη, γρήγορη και οικονομική.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links