Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-2009, 12:30:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή "Με 20 εκ. ευρώ μπορεί να φύγει"


Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντόνιο Κασάνο φέτος στη Σαμπντόρια έχουν φέρει την ομάδα της Γένοβας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Serie A, αλλά παράλληλα έχουν προξενήσει και το ενδιαφέρον των μεγάλων ιταλικών ομάδων για τον 27χρονο φορ.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των "μπλουτσερκιάτι", Τζουζέπε Μαρότα, ξεκαθάρισε στους τυχόν... ενδιαφερόμενους πως η ρήτρα του παίκτη ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ και μόνο με το ποσό αυτό μπορεί ο παίκτης να φύγει από την ομάδα.

"Είχαμε τον τελευταίο καιρό κάποιες προτάσεις για τον Κασάνο και ξέρω οτι ο Μοράτι (σ.σ. ο πρόεδρος της Ιντερ) ενδιαφέρεται πολύ γι `αυτόν, αλλά δεν έχουμε μπει σε διαπραγματεύσεις. Η ρήτρα του παίκτη είναι περίπου 20 εκ. ευρώ και αν κάποια ομάδα είναι πρόθυμη να δώσει το ποσό αυτό, τότε μπορεί να φύγει", τόνισε ο Μαρότα.

Ο Κασάνο πήγε στη Σαμπντόρια από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 και φέτος κάνει μέχρι στιγμής καταπληκτική χρονιά, οδηγώντας την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



sport
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links