Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-2009, 12:35:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Τίποτα δεν τη σταματά


Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει την επέλαση των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Ράσινγκ Σανταντέρ μέσα στο Ελ Σαρδινέρο και πέτυχε το 4Χ4, μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Primera Division με 12 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία συγκατοικούσαν στην πρώτη θέση.

Ράσινγκ Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 1-4 (72’Σεράνο – 20’ Ιμπραϊμοβιτς, 24’,63’Μέσι, 27’Πικέ)

Η εκτελεστική ικανότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν γνωστή πολύ πριν ντυθεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και την επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία. Ο σουηδός άσος κοντεύει να κάνει θεσμό το να σκοράρει στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού μετράει 4 γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις του στην Primera Division.

Εκείνος ήταν που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 20ο λεπτό με κεφαλιά μετά από ασίστ του Λιονέλ Μέσι. Ο αργεντινός επιθετικός πήρε τη σκυτάλη και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα των "μπλαουγκράνα".

Το τρίτο γκολ δεν άργησε, αυτή την φορά από τα πόδια του Πικέ μετά από πάσα του Ιμπραΐμοβιτς. Το 4-0 για την Μπαρτσελόνα πέτυχε ο Μέσι στο 63ο λεπτό με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 1-4 με τον Σεράνο στο 72ο λεπτό, σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις που δημιούργησαν.



sport
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links