Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-2009, 17:20:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Επιστρέφουν οι Spice Girls;



Το πρώην μέλος των Spice Girls, Melanie Brown, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την επανένωση του συγκροτήματος για να τραγουδήσει στην τελετή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη νότια Αφρική το 2010. Παρόλα αυτά αποκάλυψε πως σχεδιάζουν την επιστροφή τους ση δισκογραφία.

Τα …Πικάντικα Κορίτσια είχαν επανενωθεί το 2007 πραγματοποιώντας παγκόσμια περιοδεία ενώ τα σενάρια για δεύτερη επανένωση φούντωσαν ύστερα από δηλώσεις της Geri Halliwell στις αρχές τις εβδομάδας.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ήταν σε συζητήσεις με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ: Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton και Melanie Chisholm (Mel C) για πιθανή επιστροφή στη δισκογραφία.

Την περασμένη Πέμπτη (24/9) τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έγραφαν πως το γυναικείο συγκρότημα θα τραγουδήσει σε εκδήλωση του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Νότια Αφρική το 2010 όμως η Mel B έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα ως «χαζά». Παρόλα αυτά η καλλιτέχνιδα έγραψε στη σελίδα της στο Twitter πως «η επανένωση θα συμβεί για άλλους λόγους!».
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links