Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-2009, 17:07:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Από την ερχόμενη Πέμπτη μόνο με ΑΜΚΑ οι συναλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία



Αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή του ΑΜΚΑ, αφού από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Οκτωβρίου όλοι οι ασφαλισμένοι θα χρησιμοποιούν τον αριθμό για τις συναλλαγές με το Ταμείο τους.

Η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά βρέθηκε στο Περιστέρι, τελευταίο σταθμό της ενημερωτικής καμπάνιας για τον ΑΜΚΑ.

«Το Περιστέρι είναι η τελευταία στάση ενός μεγάλου οδοιπορικού σε όλη την Ελλάδα, που έγινε αυτό το καλοκαίρι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ΑΜΚΑ, ο οποίος από τη 1η Οκτωβρίου μπαίνει στη ζωή μας.

» Εννέα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες πολίτες έχουν σήμερα ΑΜΚΑ. Τον αριθμό αυτό, που θα μας ακολουθεί σε όλο τον εργασιακό, ασφαλιστικό και τον συνταξιοδοτικό μας βίο» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο ΑΜΚΑ αποδίδεται στους πολίτες από τα ΚΕΠ όλης της χώρας, καθώς και από τα 125 γραφεία ΑΜΚΑ που δημιούργησε το υπουργείο Απασχόλησης στα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται από την τηλεφωνική γραμμή 11131 (χωρίς χρέωση), αλλά και από τη διαδικτυακή πύλη του ΑΜΚΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links