Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-2009, 13:09:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι "ΚαραμεροΧαριτάτοι" ανατρέπουν την Ελένη!

vs

Η Ελένη Μενεγάκη τα βρήκε σκούρα με τους ΚαραμεροΧαριτάτους, οι οποίοι για δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη) πέρασαν μπροστά από εκείνη. Και μάλιστα με διαφορά, αφού την Τετάρτη βρέθηκαν μπροστά με τέσσερις μονάδες (Μενεγάκη: 17,6%, δίδυμο: 20,4%). Ποιος να το έλεγε στην Ελένη ότι το δίδυμο του ΑΝΤ1 τελικά θα της δημιουργούσε προβλήματα και ο «θρόνος» της θα έτριζε για πρώτη φορά μετά από ποοοοολύ καιρό.

Αμ, στον ΑΝΤ1; Ποιος θα το έλεγε στο κανάλι (μαζί και στον Γιάννη Λάτσιο, σύζυγος Ελένης) ότι η οικονομική λύση θα αποδεικνυόταν από τις πρώτες κιόλας μέρες για το πρόγραμμα τους... όλα τα λεφτά. Εντάξει, δεν ασπαζόμαστε την άποψη του διδύμου ότι ήρθαν για να ρίξουν την «Βασιλεία» και να αποκαταστήσουν την... δημοκρατία, διότι έχουν να κάνουν με Μενεγάκη. Αλλά, όπως λέει και ο λαός, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το νέο μοντέλο του ΑΝΤ1 με το «καλημέρα» κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το «10 με 1 μαζί» είναι μία εκπομπή που διαθέτει τα πάντα. Και το κουτσομπολιό της και τις στήλες της και την ενημέρωση και το χαβαλέ της. Βέβαια, το δίδυμο στην προσπάθεια του να βρίσκεται σε εγρήγορση, να προλάβει όλα τα θέματα και κυρίως να καταπολεμήσει το άγχος του, καταφέρνει να δημιουργεί άγχος στους τηλεθεατές και να μας έχουν λίγο στην τσίτα. Αλλά, όταν η Ελένη απέναντι για 15η χρονιά συνεχίζει να έχει τις ίδιες... αφελείς ερωτήσεις του τύπου: «Ποια θα παίζει την Βιρτζίνια Γουλφ στην παράσταση... Ποια φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», «Τι μου θυμίζει το Νταχάου, βρε τι μου θυμίζει το Νταχάου» και βάφεται στον «αέρα», καταλαβαίνετε γιατί ο τηλεθεατής προτιμά να βλέπει το... σπιντάτο δίδυμο.

Οπότε, καλύτερα οι ΚαραμεροΧαριτάτοι παρά η «βασίλισσα» που κάνει μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκα μαλλιών on camera. Και είναι μες στα νεύρα. Αυτό είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα η Ελένη. Δεν γίνεται να είσαι στις πρώτες μέρες και να έχεις τέτοια ξινίλα στη διάθεση. Δηλαδή τον χειμώνα τι θα κάνει; Θα σπάει στο ξύλο τον Γρηγόρη; Που λέει ο λόγος. Εντάξει, όλες αυτές τις μέρες έχουν βαλθεί όλοι εναντίον της και μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της, απορείς γιατί βλέπουν τώρα τα ψεγάδια της «Βασίλισσας». Αλλά, έτσι είναι η τηλεόραση. Ξαφνικά, εκείνοι που σε θώπευαν, τώρα δε σε γουστάρουν.

Πρέπει η Μενεγάκη να συνηθίσει στην ιδέα αυτή. Όπως να συνηθίσει στην ιδέα ότι η φαινομενικά εύκολη χρονιά που θα είχε, μάλλον αποδεικνύεται πολύ δύσκολη και για να διατηρηθεί στο «θρόνο» της θέλει δουλειά πολλή, καλή διάθεση το κυριότερο και κανά θεματάκι της προκοπής και ουχί να βάφεται μπροστά στην κάμερα. Δεκαπέντε χρόνια που είναι στην τηλεόραση, έχουμε εμπεδώσει τα γαλανά της μάτια και πλέον δεν μας προκαλούν... δέος. Ο τηλεθεατής, φέτος, μάλλον προτιμά άλλο τρόπο διασκέδασης. Και να σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχουν μπει στο παιγνίδι οι «πεντάμορφοι» του Mega. Γιατί και τους ΚαραμεροΧαριτάτους τους είχαν κάποιοι... ξοφλημένους, αλλά αποδείχθηκαν πολύ καλοί, διαψεύδοντας τους πάντες....
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links