Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-2009, 09:22:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Θέσεις ενδοκρινολόγων στο Νοσοκομείο

Δε διαφαίνεται λύση στο θέμα της ενδοκρινολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου, που εδώ και ένα μήνα έχει μείνει χωρίς γιατρό ενδοκρινολόγο και, μετά την άρνηση της Γεωργίας Κάση, να επιστρέψει με απόσπαση στο «Αχιλλοπούλειο» , η Διοίκηση του ιδρύματος προσανατολίζεται να προσλάβει δύο ειδικούς γιατρούς ενδοκρινολογίας, με βαθμό Επιμελητή Β’, σε προκήρυξη για πρόσληψη συνολικά 25 γιατρών.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που το Νοσοκομείο Βόλου βρίσκεται χωρίς γιατρό της συγκεκριμένης ειδικότητας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι 7.500 διαβητικοί ασθενείς του νομού Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που πλέον καταφεύγουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ή σε ιδιώτες γιατρούς.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε σύσκεψη για το θέμα στο γραφείο του Νομάρχη Μαγνησίας Απόστολου Παπατόλια, αλλά δεν βρέθηκε λύση, για απόσπαση της ενδοκρινολόγου κας Γεωργίας Κάση, από το «Αλεξάνδρας», στο «Αχιλλοπούλειο» για έξι μήνες, μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες για την επαναπρόσληψή της ως επιμελήτρια Α’ και τη δημιουργία διαβητολογικής μονάδας στελεχωμένης από δύο ακόμη άτομα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κα Κάση φέρεται να αμφιταλαντεύτηκε στην απόφασή της να επιστρέψει στο Αχιλλοπούλειο. Μέχρι και την ολοκλήρωση της σύσκεψης, φέρεται ότι είχε συμφωνήσει, αλλά στη συνέχεια απέρριψε την πρόταση, καθώς φαίνεται ότι επικράτησαν τα προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις.

«Η λύση της απόσπασης δεν ευδοκίμησε», αρκέστηκε να δηλώσει ο Νομάρχης Μαγνησίας, Αποστόλης Παπατόλιας, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, να επιταχύνει τις διαδικασίες για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο νοσοκομειακό ίδρυμα.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Βόλου, κα Μαρία Καρρά, αναφέρθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για την τροποποίηση του Οργανισμού του Νοσοκομείου, ο οποίος πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ίσως και σήμερα το Νοσοκομείο Βόλου, θα προκηρύξει την πρόσληψη 25 γιατρών, εκ των οποίων δύο ενδοκρινολόγοι, καθώς χθες η διοικήτρια Μαρία Καρρά, υπέγραψε τη σχετική απόφαση.

Οι υπόλοιπες ειδικότητες αφορούν σε βιοπαθολόγο, ακτινοδιαγνώστη, αναισθησιολόγο, γαστρεντερολόγο, καρδιολόγο, νεφρολόγο, νευρολόγο, νευροχειρούργο, παθολόγο, παιδοψυχίατρο, πνευμονολόγο και χειρούργο.
Τέλος, θα προκηρυχθούν τέσσερις θέσεις γιατρών γενικής ιατρικής ή παθολογίας για τα κέντρα υγείας Αργαλαστής, Ζαγοράς, Σκιάθου και Σκοπέλου.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links