Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-10-2009, 23:00:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Internet tablet 12" ιντσών και 200 Δολλαρίων



Εδω και χρόνια οραματιζόμαστε ένα tablet pc λεπτό, δίχως πληκτρολόγιο δίχως καμία θύρα (μόνον μια microUSB) και μόνον με ένα πλήκτρο για power on/off. Φανταστείτε το πάχος του να είναι όσο λεπτή είναι και η οθόνη ενός MacBook Air(!), πανάλαφρο, με οθόνη 12" ιντσώ και software σχεδόν ανύπαρκτο! Μόνον έναν browser FireFox κάτω από ένα kiosk linux που να ξεκινά απευθείας στο Internet! Και το κυριότερο φυσικά μην το λησμονήσουμε. Και να έχει και δυνατότητα να χειριζόμαστε τον email Λογαριασμό μας καθώς και να τρέχει Skype για επικοινωνία.

Και όλα αυτά με κόστος κάτω των 200 δολλαρίων! Γίνεται? Και όμως. Είναι το φιλόδοξο σχέδιο που μάλλον φτάνει στο τέλος του και θα το δούμε σύντομα στα καταστήματα. Η εταιρία TechCrunch βρίσκεται πίσω από το όλο project και αν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες και λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στην πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα τους!

Kαι επειδή το λιγουρεύτηκα απο τώρα να αναφέρουμε ότι το tablet θα ενσωματώνει φυσικά Wifi, πιθανόν μια μόνο USB port, μια ενσωματωμένη μπαταρία για να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος, κοντά στο 1 GB RAM, καθώς και ένα 4-Gigabyte solid state hard drive αν και θα περιμέναμε λίγο μεγαλύτερο. Ωστόσο αρκεί για τις απλές εργασίες όπως δουλειές γραφείου και σερφάρισμα στο δρόμο ή στο σπίτι.

πηγη=unwiredgr.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links