Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-10-2009, 21:42:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή SonyEricsson Xperia X3 τον Νοέμβριο...



Είναι αρκετά πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε την πρεμιέρα του πρώτου κινητού τηλεφώνου Android της Sony Ericsson, γνωστού ως Χ3. Και αυτό διότι ο κατασκευαστής ένα δημιουργήσει ένα site στο οποίο θα ανακοινώσει κάτι εντελώς νέο στις 3 Νοεμβρίου. Αν, δει, κανείς το πηγαίο κώδικα αυτού του site θα εντοπίσει σε κάποιο σημείο την ονομασία "Rachael", ήτοι την κωδική ονομασία με το οποίο ήταν γνωστό το Χ3.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στο Web, το android κινητό τηλέφωνο Xperia X3 θα είναι εξοπλισμένο με ένα επεξεργαστή Snapdragon στο 1GHz, φωτογραφική μηχανή των 8MPixels, η οποία θα αναγνωρίσει το χαμόγελο ενώ θα διαθέτει και μια λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας.
Η οθόνη αφής των 4 ιντσών θα λειτουργεί σε ανάλυση 400x800pixels. Τέλος θα υποστηρίζει τα WLAN, HSDPA και HSUPA, ενώ η μνήμη του θα μπορεί να αναβαθμιστεί με τη χρήση καρτών microSD.

πηγη=unwiredgr.blogspot.com/
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links