Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-11-2009, 20:59:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Βίσση-Καρβέλας ξανά μαζί



Μία επαγγελματική συνεργασία συνδέει ξανά και μετά από πολλά χρόνια την Αννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα.

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Real News, δημοσιογράφος της οποίας βρέθηκε στις πρόβες που κάνει αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα μαζί με την Μαριώ. Το «Fabulous show» αποτελεί μία ιδέα την οποία η Αννα Βίσση σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή της. Σε αυτό αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, με τον οποίο συνεργάζεται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει και ρόλο-έκπληξη στο σόου της πρώην συζύγου του.

Εκτός από το Νίκο Καρβέλα, την δική τους «πινελιά» έχουν ήδη δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Βάνα Μπάρμπα, ενώ την επιμέλεια των χορευτικών έχει ο Ζερμέν Μπράουν, που έχει γίνει διάσημος μέσα από τις συνεργασίες του με τη Λιόνα Λιούις, την Κριστίνα Αγκιλέρα και άλλες.

Anna Vissi VS Madonna - Stin Pyra VS Give It 2 Me
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links