Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-12-2006, 18:43:   #29
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ό,τι ήθελε προκύψει

Μπορεί το Κύπελλο να μην αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ωστόσο όπως δήλωσε και ο Μάκης Κατσαβάκης σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός το επιτρέψει, η ομάδα του θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με τους "πράσινους": "Ο συγκεκριμένος αγώνας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Έχουμε πολλούς τραυματίες και αρκετοί παίκτες μας είναι κουρασμένοι. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε, αν δοθεί η ευκαιρία, να κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας φέρει στην Καλαμαριά για τον επαναληπτικό αγώνα".

Από τη μεριά του ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος τόνισε: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία, είναι μεγάλη ομάδα. Μετά την κυριακάτικη νίκη επί της Λάρισας, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Εν τω μεταξύ, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ματσέι Μουράφσκι, Κόφι Αμπονσά και Νίκος Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος υποβλήθηκε, μάλιστα, την Τρίτη με επιτυχία σε γναθοχειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου" ύστερα από το κάταγμα ζυγωματικού οστού και τόξου δεξιά που κληρονόμησε στο ματς με τη Λάρισα.

Δεν ταξίδεψαν τελικά με την υπόλοιπη αποστολή των Ποντίων οι: Γιώργος Κόλτσης (λόγω ενοχλήσεων μετά τον κυριακάτικο τραυματισμό του) και ο Άλμπαν Μπούσι (για προσωπικούς λόγους).

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση