Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-11-2009, 15:53:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Νυφούλα η Καλομοίρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2010!



Τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν επιτέλους να ανέβουν η Καλομοίρα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο.
Η ημερομηνία που το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να οριστεί ως η πιο ευτυχισμένη στον κοινό τους βίο είναι η 26η Σεπτεμβρίου του 2010. Μάλιστα, στην εκκλησία, που διάλεξαν να παντρευτούν, βαφτίστηκε πριν από πολλά χρόνια η μικρή Καλομοίρα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφτασε με τον καλό της μόλις χθες στην Αθήνα και στις βαλίτσες της εκτός από δώρα και πολλά ρούχα για τις εμφανίσεις εδώ, είχε και την είδηση πως σύντομα το όνειρο της να γίνει νυφούλα θα γίνει πραγματικότητα.
Το Καλομοιράκι έχει ήδη αποφασίσει και το νυφικό που θα βάλει αλλά η ίδια δε θέλησε να πει παραπάνω λεπτομέρειες για αυτό, παρά μόνο πως θα είναι… ρομαντικό!
Επίσης, το γαμήλιο πάρτι πρόκειται να γίνει σε χώρο κοντά στην εκκλησία, για να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι, ενώ όπως η γλυκιά Καλομοίρα είπε, πέρα από πολλούς παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, το γλέντι θα έχει και πολύ.. φαί!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links