Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-2009, 19:15:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Μακεδονικοί χοροί. Το μεγάλο μας λάθος !




Στις 31 Οκτωβρίου 2009, φοιτητές από τη Μακεδονία, κυρίως από τη Φλώρινα, χόρεψαν τους δικούς μας ελληνικούς μακεδονικούς σκοπούς. Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της περιοχής. Και το απήλαυσαν δεόντως και ακομπλεξάριστα. Και έτσι πρέπει. Κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει τους σκοπόυς της, τη μουσική της, τους χορούς της. Και όλοι μαζί φτιάχνουμε τη σπουδαία ελληνική πολύχρωμη παράδοση, στην οποία όλοι έχουν θέση.
Οι ηλίθιοι σλαβομακεδόνες εθνικιστές, πήραν το βιντεο και... το χρησιμοποιούν ως απόδειξη "σλαβισμού" των παιδιών. Τι λέτε ρε σαλταρισμένα εθνίκια; Μισό εκατομμύριο άνθρωποι χορεύουμε και γουστάρουμε την υπέροχη μακεδονική μας μουσική. Ποιός σας είπε ότι είναι "σλαβοκαμεδόνας" κι όχι έλληνας, ο φοιτητής, που χορεύει τη ντόπια μουσική ;;;

Και για να μη δίνουμε τροφή σε γελοίους φρενοβλαβείς εθνικιστές, όπως εσείς, που θέλετε να δηλητηριάζετε την κοινωνία με τις αποσχιστικές σας γελοιότητες, που παλεύετε ντε και καλά, να μας ζαλίζετε με το "μακεδονικό" σας έθνος, και τους "γρεκομάνους", τους "υποσαχάριους", τα "μακεδονοειδή" και "νεγροειδή" και τις αρλούμπες σας, για έρευνες DNA, που αποδεικνύουν την καταγωγή των Ελλήνων από του ....κάφρους της Αιθιοπίας, κι επειδή τα παιδιά, δεν δίνουν δεκάρα για τις εθνικιστικές σας υστερίες, την επόμενη φορά, θα βάλουμε μια ελληνική σημαία, 10 μέτρα, πίσω από τη σκηνή, για να μη μας ζαλίζετε τον έρωτα άλλο.

Υστερικά εθνίκια, μας ζαλίσατε με την ψύχωσή σας, για την "Αιγειακή Μακεδονία". Αν σας καίει τόσο, πάρτε τα όπλα και "απελευθερώστε" την, στρατόκαβλοι. Μέρα νύχτα ονειρεύεστε την "ενωμένη μακεδονία". Ε, ελάτε να την πάρετε.... μη μας τα πρήζετε στα πληκτρολόγια ! 1.013 είστε όλοι κι όλοι οι σλαβομακεδόνες του Ουράνιου Τόξου και κάνετε τόση φασαρία, που πονέσανε τα αυτιά μας....Kι έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, που καίνε τα Βαλκάνια και τη χώρα μας ειδικότερα.

Με σας θα ασχολούμαστε συνέχεια;



Πηγή : stifora.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links