Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-2009, 22:38:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Αδιάβροχο κινητό από την Motorola



Η Motorola ανακοίνωσε ένα αδιάβροχο κινητό τηλέφωνο για χρήση στην ύπαιθρο το οποίο φέρει την παράξενη ονομασία Quantico. Το νέο κινητό, που αρχικά θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά, θα αποτελείται από ελαστικό, γυαλί και χρώμιο.
Επιπλέον θα είναι αδιάβροχο σε βάθος ενός μέτρου.
Κατά τα άλλα το τύπου clamshell (θα ανοίγει σαν κοχύλι δηλαδή) κινητό θα διαθέτει GPS, MP3 Player, μια φωτογραφική μηχανή των 1,3MPixels και Bluetooth, ενώ η μνήμη του θα μπορεί να διευρυνθεί με τη χρήση καρτών microSD.
Το λανσάρισμα του στην αμερικανική αγορά θα γίνει στο τέλος του έτους, σε τιμή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Παραμένει, δε, άγνωστο πότε και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Πάντως πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept που απο ότι φαίνεται θα έχει και κατάλληλες αποδόσεις αλλά και τιμολογιακή πολιτική απο την αμερικάνικη εταιρεία.

πηγη=unwiredgr.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links