Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-2009, 17:43:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η τεχνολογία την τσάκωσε, ήταν Playback!




Τραγουδάνε live ή όχι οι καλλιτέχνες στις συναυλίες; Τώρα μπορείτε να μάθετε!

Η εφαρμογή για smartphone Shazam αποκαλύπτει τους καλλιτέχνες που τραγουδάνε playback στις συναυλίες ή την τηλεόραση.

Με το Shazam ηχογραφείτε μερικά δευτερόλεπτα από το τραγούδι και στη συνέχεια αυτό τα συγκρίνει με την ψηφιακή βιβλιοθήκη της εταιρείας.

Η εφαρμογή αναλύει τα τραγούδια με ψηφιακό τρόπο. Στη συνέχεια τα συγκρίνει με τα αποθηκευμένα τραγούδια από το δίσκο του καλλιτέχνη και καταλαβαίνει αν είναι το ίδιο τραγούδι από το CD ή ζωντανή απόδοση.

Το τραγούδι σε μια live συναυλία δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του CD καθώς θα υπάρχουν ελάχιστες διαφορές πχ. στο χτύπημα των drums ή τον τρόπο που θα πει ο τραγουδιστής τα λόγια. Αυτές τις διαφορές μπορεί να μην τις «πιάσει» το ανθρώπινο αυτί (ειδικά αν δεν είναι έμπειρο) αλλά δεν ξεφεύγουν από το Shazam.

Για παράδειγμα το Shazam έδειξε ότι τα δύο τραγούδια που είπε η Shakira αυτή την εβδομάδα στο Αμερικάνικο show Good Morning America ήταν Playback.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links