Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-2006, 22:51:   #35
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Βούκοτιτς: Το αποτέλεσμα μετράει

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη στην Τούμπα και ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στους αγώνες του κυπέλλου. Θετικό, για τον Εργοτέλη, χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Νίκος Καραγεωργίου για ψυχολογικούς λόγους.

Βούκοτιτς: "Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Στο κύπελλο το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλαμε το πήραμε που ήταν η πρόκριση και σε μια δύσκολη κατάσταση όπου βρισκόμασταν μετά τα άτυχα αποτελέσματα. Θέλαμε την πρόκριση και για ψυχολογικούς λόγους με τους παίκτες μου πριν το παιχνίδι να είχανε σίγουρα πίεση για την επίτευξη της πρόκρισης. Η διακοπή θα μας κάνει σίγουρα καλό αφού θα έχουμε καιρό να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε στους στόχους μας στην 4η θέση στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Για έναν προπονητή είναι εύκολο όταν έχεις αποτελέσματα να κάνεις την σύνθεση και να μην την αλλάζεις. Όταν δεν έχεις πρέπει να κάνεις αλλαγές για να βρεις λύσεις. Στα δύο τελευταία παιχνίδια και με τον ΟΦΗ και σήμερα δείξαμε ότι βρισκόμαστε. Και στην Κρήτη μπορεί να μην πήραμε το αποτέλεσμα αλλά δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Όταν μια μεγάλη ομάδα περνάει κρίση θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση".

Καραγεωργίου: "Πρώτα από όλα να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Παρά το ότι ο στόχος της ομάδας μου δεν είναι το κύπελλο δεν έχουμε το δικαίωμα να αδιαφορήσουμε σε κανέναν παιχνίδι. Το σημερινό είχε λίγο περισσότερο πάθος. Τα παιδιά προσπάθησαν περισσότερο και είχανε περισσότερη διάθεση αλλά δεν τα καταφέραμε με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και να βάζει το γκολ στην πίεση. Για μας ήταν θετικό το παιχνίδι αφού η ψυχολογία είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ και να λυθούν όλα τα προβλήματα κάτι βέβαια που ως δια μαγείας δεν γίνεται και συγχαρητήρια στον κόουτς".

Τσίγκας: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς ο Εργοτέλης είχε διαβάσει το παιχνίδι μας. Νικήσαμε, όμως, προκριθήκαμε και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια, πλέον, στο πρωτάθλημα με τη νέα χρονιά. Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε, δεν έχω να πω κάτι. Ελπίζω να έκανε λάθος ο διαιτητής!".


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση