Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-2009, 21:14:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Στην τύχη τους 11 ναυτικοί !



Για 71 ημέρες παραμένουν «εργασιακοί όμηροι» σε πλοίο στο λιμάνι του Βόλου λόγω χρεών του πλοιοκτήτη!

Στην τύχη τους έχουν εγκαταλειφθεί, εδώ και 71 ημέρες, έντεκα ναυτικοί, ανάμεσά τους και ο Έλληνας καπετάνιος, πλήρωμα ενός εμπορικού πλοίου που έχει ρίξει άγκυρα στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού του Βόλου, λόγω χρεών της Ελληνικών συμφερόντων εταιρίας.

Το εμπορικό πλοίο «έδεσε» στο Βόλο, στις 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ξεφορτώσει σκραπ για τις ανάγκες βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή. Με την ολοκλήρωση των εργασιών εκφόρτωσης όμως, εκδόθηκε απαγορευτικό στον απόπλου του, λόγω χρεών της πλοιοκτήτριας εταιρίας προς πετρελαϊκή εταιρία, που της έκανε συντηρητική κατάσχεση.

Ακολούθησε δεύτερη και τρίτη, από προμηθευτές που έχουν να παίρνουν χρήματα, με αποτέλεσμα το σκάφος να ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα μέσα σε αυτό να «εγκλωβιστούν» και οι έντεκα άτυχοι ναυτικοί, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κινήθηκαν δικαστικά κατά της εταιρίας.

Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα, εξαντλήθηκαν και τα τελευταία αποθέματα καυσίμων, και οι ηλεκτρομηχανές έσβησαν, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν αντλίες για την παροχή νερού, τα ψυγεία και η κουζίνα.

Νερό και τρόφιμα στους άτυχους ναυτικούς προσφέρουν, τις τελευταίες ημέρες, λιμενεργάτες του Βόλου και ναυτικοί πράκτορες.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links