Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-12-2009, 12:48:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή Να επιστρέψει στην Ελλάδα αποφάσισε τελικά η Καλομοίρα.


Η αγαπημένη του Ελληνικού κοινού επιστρέφει στα Ελληνικά χώματα σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσει την καριέρα της. ΚατΆ αρχήν όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει από τον Αύγουστο η Καλομοίρα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να παρουσιάσει τη μεταφορά του γερμανικής προέλευσης reality game με τίτλο «Beat The Host». Εναλλακτικά συζητά την παρουσίαση του Super Idol, ενός μουσικού talent show. Και τα δύο project θα βρουν τηλεοπτική στέγη στον ALPHA.

Σε ότι αφορά το «Beat The Host» η ιδέα του παιχνιδιού είναι απλή. Οι παίκτες καλούνται να κερδίσουν τον οικοδεσπότη (Host) σε μία σειρά από δοκιμασίες που ποικίλλουν από ερωτήσεις γνώσεων μέχρι ασκήσεις σωματικής αντοχής. Και στο κανάλι της Κάντζας θεωρούν το Σάκη Ρουβά ιδανικό για το ρόλο του οικοδεσπότη. Δίπλα του θέλουν την Καλομοίρα για το ρόλο της παρουσιάστριας του show, η οποία εκτός του ότι θα ενημερώνει τους τηλεθεατές σχετικά με τους κανόνες του show, θα επιβλέπει και τις δοκιμασίες.

Επιστρέφοντας όμως η Καλομοίρα θα ηχογραφήσει και το νέο της single στην Heaven. Η συνεργασία αυτή θα κλείσει ένα κύκλο για την τραγουδίστρια που αναδείχθηκε από το Fame Story του ΑΝΤ1, καθώς πρόκειται να ακολουθήσει το Φοίβο στην δική του εταιρεία, όπως έκαναν ήδη η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου. Οι υπεραισιόδοξοι πιστεύουν ότι το νέο single, θα αποτελεί τον προάγγελο για την Eurovision του… 2011, μια και η ίδια έχει εκδηλώσει από τώρα το ενδιαφέρον της για του χρόνου!

Τέλος φήμες (χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί) θέλουν το «Καλομοιράκι» να συζητά με το Σάκη Ρουβά για να εμφανιστεί στην νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει εκείνος.

Πάντως η ίδια συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της στη Νέα Υόρκη, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010. Όπως έχει διαρρεύσει, η εκκλησία που έχει κλείσει το ζευγάρι είναι αυτή στην οποία βαφτίστηκε η Καλομοίρα και βρίσκεται είκοσι λεπτά μακριά από τη Νέα Υόρκη.
e-radio.gr
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links