Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-2009, 17:19:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Συμβολικός αποκλεισμός στα διόδια Αφιδνών



Δήμαρχοι και κοινοτάρχες της Βόρειας Αττικής εξέδωσαν την Τετάρτη (16/12) ψήφισμα, με το οποίο εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στην επιβολή διοδίων στο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, που αποτελεί συνέχεια του οικιστικού ιστού της Αθήνας και ανακοινώνουν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Κυριακή (20/12) στα διόδια Αφιδνών.

Οι Δήμαρχοι στο ψήφισμά τους επισημαίνουν επίσης την κακή κατάσταση του οδοστρώματος του δικτύου των υπαρχόντων παράδρομων της εθνικής οδού στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βόρειας Αττικής αποφάσισαν να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να πετύχουν απαλλαγή από την καταβολή διοδίων για όλους τους κατοίκους των περιοχών της Βόρειας Αττικής.

Το ψήφισμα υιοθετήθηκε από 12 Δημάρχους και Κοινοτάρχες της Βόρειας Αττικής, οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 11 π.μ. με συμβολική κατάληψη των διοδίων Αφιδνών και ελεύθερη πρόσβαση των οδηγών για μία ώρα.

Με το ψήφισμά τους οι δήμαρχοι και κοινοτάρχες Αγίου Στεφάνου, Αυλώνα, Αφιδνών, Βαρνάβα, Διονύσου, Δροσιάς, Καλάμου, Καπανδριτίου, Κρυονερίου, Πολυδενδρίου, Ροδόπολης και Ωρωπού, εκπροσωπώντας επίσημα φορείς και κατοίκους των περιοχών τους, εκφράζουν με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους «από τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση του ζητήματος από την Πολιτεία και την ολιγωρία των υπευθύνων να δώσουν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις».
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links