Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-2006, 17:36:   #37
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πενθήμερη άδεια από τον Καραγεωργίου

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν έφερε και τη συντέλεια του κόσμου στον Εργοτέλη, ο οποίος πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ο Νίκος Καραγεωργίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του, οι οποίοι θα περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους. Ήρθε ο Ογκνιέβιτς.

Πέντε μέρες άδεια έλαβαν από τον προπονητή τους οι παίκτες, που θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη (27/12). Το φιλικό με τον Αστέρα Ρεθύμνου, θα γίνει τελικά το Σάββατο 30 του μήνα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σε ότι αφορά την άφιξη του Πέριτσα Ογκνιέβιτς, ο παίκτης αφίχθη στην πόλη του Ηρακλείου λίγο μετά τις δέκα το βράδυ.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση