Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-2010, 17:22:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Αλ Κάιντα: Αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους της Delta




Την ευθύνη για την απόπειρα ανατίναξης του αεροσκάφους της Delta Airlines στις 25 Δεκεμβρίου ανέλαβε ο αρχηγός της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σε ηχογραφημένο μήνυμά του που μετέδωσε σήμερα το Al Jazeera.
«Το μήνυμα που εστάλη με την ενέργεια του Νιγηριανού ήρωα Ομάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ είναι το ίδιο με το μήνυμα που είχαν στείλει οι ήρωες της 11ης Σεπτεμβρίου», αναφέρει ο Μπιν Λάντεν στο μήνυμά του, σύμφωνα με το αραβικό κανάλι.
«Αν ήταν δυνατό να σας μεταφέρουμε τα μηνύματά μας με λέξεις, δεν θα τα μεταφέραμε με αεροπλάνα», προσθέτει ο αρχηγός της Αλ Κάιντα.
Στο μήνυμά του ο Μπιν Λάντεν αναφέρει τη στήριξη που προσφέρει η Ουάσινγκτον στο Ισραήλ ως κίνητρο για τις νέες επιθέσεις κατά των ΗΠΑ και δεσμεύεται να μη σταματήσουν αυτές όσο οι παλαιστίνιοι δεν μπορούν να ζουν ειρηνικά.
«Οι ΗΠΑ δεν θα έχουν ποτέ ειρήνη, μέχρι να υπάρξει ειρήνη στην Παλαιστίνη», αναφέρεται στο μήνυμα. «Οι επιθέσεις μας εναντίον σας θα συνεχιστούν όσο συνεχίζεται και η αμερικανική στήριξη προς το Ισραήλ. Δεν είναι δίκαιο οι αμερικανοί να ζουν ειρηνικά όσο τα αδέλφια μας στη Γάζα ζουν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες.»
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links