Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-12-2006, 18:39:   #37
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πήρε Αργεντίνο στράικερ

Τις υπηρεσίες του Πάμπρο Μπαστιανίνι εξασφάλισε η ομάδα του Ιωνικού. Ο Αργεντίνος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, έχει ύψος 1.86μ. και ζυγίζει 80 κιλά και όλοι ελπίζουν πως θα μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα στην επιθετική γραμμή του συλλόγου που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Ο Μπαστιανίνι έχει αγωνιστεί στις Ντεφενσόρες, Κίλμες και την αγγλική Γέοβιλ με την οποία σε 15 αγώνες σκόραρε πέντε φορές.

Αμέσως μετά τη μεταγραφή του ο Μπαστιανίνι τόνισε. "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του Ιωνικού και ιδιαίτερα ο πρόεδρος, ο οποίος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ για να μπορέσουμε όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Είμαι σίγουρος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Στους φιλάθλους μας, για τους οποίους έμαθα ότι είναι απαιτητικοί, θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω και την ψυχή μου στην ομάδα, θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη συνολική προσπάθεια. Πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ιωνικό στη μεγάλη κατηγορία".

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες προπονήθηκαν - χωρίς τον Αουγκούστο Ινάσιο ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του την Πέμπτη (28/12) - αλλά με τον Άλεξ Κάσερες ενώ απόντες ήταν επίσης και οι Ξενίδης, Μακόρ. Ο πρώτος υποφέρει από λαβυρινθίτιδα και ο δεύτερος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Παβιό, Βουρεξάκης και Μελαμπιανάκης τέθηκαν στη διάθεσή του τεχνικού τιμ αφού κατάφεραν να αποθεραπευτούν.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση