Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-12-2006, 17:41:   #38
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Δίχως έξι

Χωρίς έξι παίκτες άρχισε και ολοκληρώθηκε η πρώτη διπλή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Πίτσος έχει προβληθεί από ίωση και έμεινε σπίτι του, ο Κουνενάκης αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Στεφανής ενώ οι Ισά, Γκονζάλες και Εντνίλσον έχουν άδεια και θα επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενσωματωθούν και αυτοί.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ διπλή προπόνηση θα γίνει και την Πέμπτη (28/12), ενώ την επομένη μόνο το πρωί.

Το Σάββατο (30/12) η ομάδα του ΟΦΗ θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΝΟΜ. Ο αγώνας θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση