Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-2010, 14:57:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή National Enquirer: «Η Whitney Houston πεθαίνει»



Δυσκολεύουν τα περιθώρια ζωής για την Whitney Houston, η οποία απΆ ό,τι φαίνεται δεν μπόρεσε ποτέ να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του αλκοόλ τον οποίο βιώνει εδώ και 15 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού National Enquirer, η διάσημη τραγουδίστρια, όχι μόνον κατέρρευσε κυριολεκτικά επί σκηνής, κατά τη διάρκεια των συναυλιών που έδωσε στην τελευταία της παγκόσμια περιοδεία, αλλά έχει ήδη λάβει και επίσημη ιατρική γνωμάτευση που αναφέρει ότι της δίνονται μόλις πέντε χρόνια ζωής ακόμη. Η φυσική της κατάσταση είναι τόσο κακή, που η οικογένειά της την εκλιπαρεί να σταματήσει κάθε επαγγελματική της δραστηριότητα, καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιας ξαφνικής επιπλοκής που ενδεχομένως να αποδειχθεί μοιραία.

47 ετών σήμερα και κόρη οικογένειας μουσικών, η Houston θριάμβευσε με την κρυστάλλινη φωνή και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, από την πρώτη στιγμή. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι το 1977 σε ηλικία 14 ετών και από τότε οι δίσκοι της έγιναν ανάρπαστοι, ενώ εκατομμύρια θεατές είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η Houston έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το 1992 παντρεύτηκε τον μουσικό Bobby Brown. Ήταν η αρχή του τέλους για εκείνη, καθώς εκτός από την σωματική κακοποίηση που υφίστατο σχεδόν σε καθημερινή βάση από εκείνον, ο τραγουδιστής είναι κατά πολλούς και ο κύριος υπαίτιος που η Whitney όχι μόνον ξεκίνησε τα ναρκωτικά, αλλά εθίστηκε στις πιο σκληρές ναρκωτικές ουσίες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα είχε μιλήσει για το δράμα που βίωνε τα τελευταία χρόνια την εκπομπή της Oprah Winfrey λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σκέφτομαι πια καθόλου το τραγούδι. Και δεν το σκέφτομαι, όχι μόνον γιατί αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά όσα χρόνια τραγουδούσα, είχα πάρα πολλά χρήματα. Τώρα δεν έχω τίποτα».

Οι διαδικασίες του διαζυγίου του ζευγαριού Houston-Brown ξεκίνησαν το 1996 και ολοκληρώθηκαν το 1997. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, την Bobbi Kristina, 17 ετών σήμερα.

Αυτό τον καιρό, η Whitney βρίσκεται στην Ιαπωνία, ενώ επόμενος σταθμός της είναι η Αυστραλία.


Πραγματικά ανεπανάληπτη!!!!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links