Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-2010, 12:21:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η σοκολάτα παύει να είναι πλέον αμαρτία!




Τέλος οι γλυκές ενοχές και οι τύψεις σε κάθε πλακάκι γλυκιάς απόλαυσης. Ερευνητές στη Βρετανία κατάφεραν να φτιάξουν γευστικά προϊόντα χωρίς καθόλου λιπαρά!
Τα καλά νέα έρχονται από την Αγγλία όπου ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γευστική σοκολάτα που αντί για λιπαρά περιέχει νερό!
Οι δημιουργοί της σοκολάτας-θαύμα, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ισχυρίζονται ότι η σοκολάτα τους είναι πεντανόστιμη αλλά δεν παχαίνει γιατί ουσιαστικά είναι φτιαγμένη από νερό.
Οι Βρετανοί ερευνητές προχώρησαν τις έρευνές τους και σε μια light μαγιονέζα, που η γεύση της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κανονική, αλλά οι θερμίδες της είναι σχεδόν μηδενικές.
Όπως όλα δείχνουν, άνοιξε ο δρόμος για νέα υγιεινά, χωρίς λιπαρά και κυρίως γευστικά τρόφιμα. Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν να δοκιμάσουμε τη νέα υδάτινη και χωρίς θερμίδες σοκολάτα!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
geodon (25-02-2010)
Sponsored Links