Θέμα: ΠΑΟ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-2010, 01:19:   #11
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Βοτανικός... και Ρόμα!

Με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι το θέμα της κατασκευής του νέου του γηπέδου αφορά μόνο την περιοχή του Βοτανικού και καμία άλλη.



Μετά τη διάψευση και την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Βγενόπουλου στα σενάρια περί εναλλακτικής λύσης στο ΟΑΚΑ, τα οποία φερόταν να «εκπορεύονται» από τον ίδιο, ήρθε η ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ, της εταιρίας που έχουν συστήσει οι «πράσινοι» για να «τρέξει» το πρότζεκτ του Βοτανικού για να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε φιλολογία.

«Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010 συνεδριάζει η Γήπεδο Ελαιώνα Α.Ε. με κύριο θέμα τα επόμενα βήματα μετά την δέσμη προτάσεων που έχει καταθέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Μετά την λήξη του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ θα υπάρξουν ανακοινώσεις με βάση των αποφάσεων των μελών του Δ.Σ.

Οποιαδήποτε άλλα σενάρια περί κατασκευής του γηπέδου στο ΟΑΚΑ, τα οποία φέρεται να εκπορεύονται από τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο στερούνται βάσης και δυσχεραίνουν την πρόοδο του έργου.

Ολοι οι μέτοχοι συμπεριλαμβανομένου του κ. Βγενόπουλου έχουν φανεί υποστηρικτές και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Απόφαση όλου του Παναθηναϊκού είναι να υλοποιηθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν και με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η δυσφορία των «πράσινων» για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά τις αποφάσεις της Υπουργού ΠΕΚΑ, Τίνας Μπιρμπίλη, είναι δεδομένη, καθώς πλέον οι «πράσινοι» υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν περισσότεροι από 7 μήνες για να μπορέσει να αρχίσει η ανέγερση του νέου γηπέδου.

Η «πράσινη» θέση είναι ξεκάθαρη και υποστηρίζει την άμεση χωροθέτηση των υπαίθριων πάρκινγκ προκειμένου, με βάση την οικοδομική άδεια που έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους, να αρχίσουν να χτίζουν. Επιπλέον, ο Ερασιτέχνης δεν θέλει να υπάρξει ταυτόχρονη κατεδάφιση των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την έναρξη των εργασιών.

Ρουκάβινα, ο αντί-Νίνης

Στο μεταξύ, ευχάριστα νέα προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκευής (5/3) για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Σεμπάστιαν Λέτο προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας τα συμπτώματα ίωσης που δεν του επέτρεψαν να γυμναστεί την Πέμπτη (4/3). Ετσι, ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής (7/3, 16:45, Novasports 1) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, παρά το γεγονός ότι έκανε αποθεραπεία. Ο Μοζαμβικανός επέστρεψε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και επιλέχθηκε από τους «πράσινους» να μην γυμναστεί κανονικά, για να μην επιβαρυνθεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Ο Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται για το ματς με τους Βοιωτούς και δίνει μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση της Πέμπτης (11/3) με την Σταντάρ Λιέγης για τους «16» του Europa League.

Ο Νίκος Νιόπλιας σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Αντε Ρουκάβινα σε ρόλο «Νίνη», ως ελεύθερο πίσω από τον Σισέ. Επιπλέον, ο Κατσουράνης θα μείνει στον πάγκο, με τον Καραγκούνη να είναι δίπλα από τον Ζιλμπέρτο στον κεντρικό άξονα και τους Σαλπιγγίδη και Λέτο στα άκρα, με τον Σισέ στην κορυφή. Στην άμυνα, ο Μαρίνος θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Βύντρα, με τους Σπυρόπουλο, Καντέ και Σαριέγκι να αποτελούν τους άλλους τρεις της άμυνας, μπροστά από τον Τζόρβα.

Ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην εμφανιστούν χαλαροί απέναντι στον Λεβαδειακό. «Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Θέλω να αντιμετωπίσετε τον αγώνα με τον Λεβαδειακό όπως αυτόν με την Ρόμα. Να μπούμε δυνατά και να 'καθαρίσουμε' την αναμέτρηση από νωρίς», τους είπε μεταξύ άλλων πριν την έναρξη της προπόνησης.

Το πρόγραμμα με την Σταντάρ

Η αποστολή της Σταντάρτ Λιέγης θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (10/3, 12:30) με πτήση τσάρτερ από την Λιέγη. H συνέντευξη τύπου του προπονητή της, Ντομινίκ ΝτΆ Ονόφριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ και η Σταντάρτ Λιέγης θα προπονηθεί από τις 19:30 έως τις 20:30 στον ίδιο χώρο. Η προπόνηση της Σταντάρτ θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

H συνέντευξη τύπου του Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Τετάρτη (10/3) στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ η προπόνηση των «πράσινων» θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας στις 20:30. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

Πηγή : sentragoal.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links