Θέμα: ΠΑΟΚ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-2010, 00:39:   #13
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-0 (vid)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και επιβλήθηκε 3-0 του Πανθρακικού στην κατάμεστη Τούμπα, χάρη στα γκολ των Μαλεζά, Σορλέν και Λίνο.



Η εικόνα του αγώνα:

Η κορυφή φαίνεται πως δεν ζαλίζει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς ευτύχησε να πετύχει δύο γκολ σε τρεις ευκαιρίες που έκανε συνολικά στο πρώτο μέρος.

Πριν από αυτά τα δύο γκολ όμως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις επιθετικές τους προθέσεις με δύο φάσεις από τον Βλάσση Καζάκη. Στο 14’ ο Έλληνας επιθετικός πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 21ο λεπτό, αυτή την φορά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στα πρώτα 20 λεπτά, ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε χώρους για να απειλήσει τον αντίπαλό του, ενώ η μοναδική καλή στιγμή που καταγράφηκε σε αυτό το διάστημα για τους γηπεδούχους, ήταν μία γυριστή κεφαλιά του Μαλεζά, η οποία κατέληξε άουτ.

Ο δρόμος για τη νίκη του "δικεφάλου" άνοιξε στο 24’ με περιπετειώδη τρόπο. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ίβιτς έστρωσε με κεφαλιά στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να νικήσει τον Ρόκα. Ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας του, όμως δεν απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα ο Μαλεζάς να την στείλει στα δίχτυα του Πανθρακικού με γυριστό διαγώνιο σουτ.

Οι "ακρίτες" δεν είχαν να χάσουν τίποτα γι’ αυτό άλλωστε δεν κλείστηκαν και προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά, με συνέπεια να το "πληρώσουν".

Η προειδοποιητική "βολή" δόθηκε στο 32’, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Ίβιτς έδωσε στον Εντίνιο, ο οποίος αν και έμεινε ολομόναχος με τον Ρόκα, δεν πλάσαρε με τον ιδανικό τρόπο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το... μοιραίο. Ο Σνάουτσνερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Ρόκα να πραγματοποιεί μία τελείως άστοχη έξοδο και την μπάλα να καταλήγει στον Σορλέν, ο οποίος με ψυχραιμία πλάσαρε, βάζοντας τις βάσεις για μία ακόμα νίκη της ομάδας του.

Φυσικά δεν μπορούν να περιγραφούν με εικόνες αυτά που ακολούθησαν στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, με τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ να τραγουδάνε συνθήματα για την... προκαταβολική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού κρατώντας εύκολα το προβάδισμα, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Από μία κλασσική ευκαιρία για γκολ είχαν οι δύο αντίπαλοι, ενώ ο ΠΑΟΚ διεύρυνε τον δείκτη του σκορ με τον Λίνο στο 79'.

Στο 72’, ο Ίβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρόκα και ο Εντίνιο κόπηκε από τους αμυντικούς στην εξέλιξη της φάσης, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαλκιάς απέκρουσε τα σουτ των Παπουλή και Λέο Μπέλεκ από πολύ κοντά, κρατώντας το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λίνο μετά από ωραία συνεργασία με τον Σορλέν και διαγώνιο πλασέ του πρώτου, μέσα από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού.

Το κλειδί:

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδιωξε τελείως το άγχος από τους παίκτες του και στο δεύτερο μέρος απλά αρκέστηκαν στην διαχείριση του υπέρ τους σκορ.

MVP:

Ο Ολιβιέ Σορλέν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σήμερα. Πέτυχε το δεύτερο γκολ, έφτιαξε το τρίτο και δεν σταμάτησε να τρέχει και να δημιουργεί ακόμα και μετά το 3-0.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Χοσέ Ρόκα με την άστοχη έξοδο που έκανε στο 42ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Σορλέν να κάνει το 2-0, σβήνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες που είχε ο Πανθρακικός για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.



Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας (Λάρισας), Σ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας)


Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Βλάνταν Ιβιτς (86' Μπρούνο Τσιρίλο), Πάμπλο Γκαρσία, Μοράις Κριστιάνο (13' Αρνάλδο Εντίνιο), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Πανθρακικός:

Χοσέ Ρόκα, Σπύρος Ματεντζίδης (67' Εγκούτου Ολίσε), Λευτέρης Σακελλαρίου, Ροντρίγκες Μαρσέλο, Κωνσταντίνος Ιασωνίδης, Μπερτράν Ρομπέρ, Μανουέλ Λόπες, Ανέστης Αργυρίου, Στιβ Λέο, Βλάσης Καζάκης (85' Περικλής Μπουσινάκης), Φώτης Παπουλής


Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση