Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-03-2010, 18:26:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η καθηγήτρια με εξεταστέα ύλη το Κάμα Σούτρα και τις χορογραφίες του Ρουβά!




Μία διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση φαίνεται πως είχε υιοθετήσει μία καθηγήτρια στ 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.
Από τν περασμένο Οκτώβριο όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές είχε ξεχάσει μάλλον τη θέση της και το ρόλο της στην αίθουσα μετατρέποντας τα παιδιά σε μάρτυρες «κουφών»… καταστάσεων!
Συγκεκριμένα, ουκ ολίγες φορές η εν λόγω καθηγήτρια είχε εξετάσει τα παιδιά της τάξης της στις… χορογραφίες του Σάκη Ρουβά ένεκα και η αδυναμία της στον καλλιτέχνη!
Σα να μη φτάνει όμως αυτό, επανειλημμένα ανάγκαζε τους μαθητές της να διαβάζουν το «Κάμα Σούτρα» ενώ εμπλούτισε τη «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» με ποικίλες λεπτομέρειες από μία σχέση που διατηρούσε με πιανίστα.
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμπεριφοράς που είχε υιοθετήσει προς τα παιδιά, ήταν να αποκαλέσει μαθητή της στην αίθουσα… «γαλανομάτη παίδαρο»!
Και μπορεί μερικοί από εσάς να γελάτε στο άκουσμα της είδησης αλλά οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής δε διασκέδασαν καθόλου με αποτέλεσμα τα καμώματα της παράξενης καθηγήτριας να έχουν φτάσει ήδη στον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος με τη σειρά του έχει παραπέμψει την υπόθεση στο πειθαρχικό.



Πηγή:stifora.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links