Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-2010, 16:31:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Το ΙΚΑ ήθελε να κατασχέσει νεκροταφείο!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Το Νεκροταφείο του Δήμου Λαγανά είχε βάλει στο μάτι το ΙΚΑ, καθώς λόγω χρεών του Δήμου αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάσχεση του…

Τα χρέη του Δήμου στο ΙΚΑ για το εν λόγω νεκροταφείο έφταναν τα 130.000 ευρώ και εδώ και μερικές ημέρες το Ίδρυμα, χάνοντας την υπομονή του, είχε αποφασίσει να το κατάσχει, όπως αποκάλυψε στην τοπική εφημερίδα «Ημέρα τση Ζάκυθος» ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σάββας Χαϊκάλης.
Στο επίμαχο νεκροταφείο έχει θαφτεί μόνο ένας άνθρωπος, καθΆ ότι ολοκαίνουριο και σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΙΚΑ Ζακύνθου, Ιωάννα Κουνέλη, εξήγησε πως το Ίδρυμα νόμιζε πως ήταν… ελαιοστάσιο!
Όπως εξήγησε στην τοπική εφημερίδα η κυρία Κουνέλη, ο δήμος δεν είχε γνωστοποιήσει την αλλαγή χρήσης του οικοπέδου κι έτσι το νεκροταφείο βρισκόταν στο Υποθυκοφυλακείο ως ελαιοστάσιο. Όταν το δημοτικό συμβούλιο έθεσε το θέμα και έγινε γνωστό, το ΙΚΑ πάγωσε την κατάσχεση, αλλά δεν απέσυρε την… απειλή.
Γιατί όπως τονίζει και η ίδια η διευθύντρια: «Όσοι Δήμοι χρωστούν θα πρέπει να έρθουν στα γραφεία μας, ούτως ώστε να υπαχθούν σε ευνοϊκές ρυθμίσεις. Με αυτόν τον τρόπο και το ΙΚΑ θα εισπράξει τα οφειλόμενα, αλλά θα αποφευχθούν και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των ΟΤΑ».





Πηγή:cosmo.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links