Θέμα: ΑΓΓΛΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-2007, 00:09:   #110
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Μουρίνιο: Xαμένη η Γιουνάιτεντ!

Την τρίτη της ισοπαλία στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια έφερε η Τσέλσι, αλλά ο προπονητής των "Μπλε" Ζοσέ Μουρίνιο, θεωρεί πως η χαμένη της υπόθεσης είναι η Μάντσεστερ, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα συνεχή στραβοπατήμενα της ομάδας του, ώστε ν' αυξήσει την διαφορά παραπάνω από τους έξι βαθμούς που είναι αυτή τη στιγμή και να καθαρίσει την υπόθεση του τίτλου.

«Εξετάζοντας τα προβλήματα της Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να είναι μπροστά με 10 ή 12 ή 14 βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε 6 βαθμούς. Κατά την άποψη μου, η Μάντσεστερ δεν εκμεταλλεύθηκε τις κακές στιγμές που είχαμε. Η Μάντσεστερ έχασε 5 βαθμούς με τη Γουέστ Χαμ και τη Νιούκαστλ και η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Μουρίνιο περιμένει πως και πως την επιστροφή των Τέρι, Ρομπέν και Τσεχ ύστερα από τους τραυματισμούς που είχαν, η απουσία των οποίων έγινε αισθητή: «Ο Τζον θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν και ο Τσεχ και ο Ρομπέν θα είναι ετοιμοπόλεμοι στην αναμέτρηση ενάντια στη Λίβερπουλ» συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Πόρτο.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση