Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-2007, 22:44:   #40
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ορφανός: Όλα για τη νίκη

Το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Απόλλων Καλαμαριάς και ο Δημήτρης Ορφανός με δηλώσεις του, το ξεκαθάρισε: "Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς για να πάρουμε τη νίκη και μόνο". Σημαντική βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Κόφι Αμπονσά, στον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Μανίκας που έμεινε ελεύθερος.

Μιλώντας για το ματς με την Κέρκυρα, ο Ορφανός τόνισε: "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να υπερβάλλουμε εαυτούς, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικοί για μας. Σε αυτή την προσπάθεια, που θα κάνουμε την Κυριακή, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί για τη βελτίωση που παρουσιάζει η κατάσταση του Αμπονσά. Ο αμυντικός της Καλαμαριάς υποβλήθηκε σε σπινθηρογραφικό έλεγχο οστών για κάταγμα κόπωσης και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση του τραύματος του, αν και δεν υπάρχει ακόμη πλήρης αποκατάσταση.

Τέλος, ο Μανίκας που έμεινε ελεύθερος από τους Πόντιους, συμφώνησε με τον Πιερικό και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση