Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-2007, 22:48:   #45
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εκτός Ρουμπάκης, Μπελεβώνης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι ενάντια στον Ατρόμητο που θα γίνει το Σάββατο (6/1) στο Παγκρήτιο στάδιο. Η τελευταία προπόνηση έγινε την Παρασκευή (5/1) και αμέσως μετά ο Ράινερ Μάουρερ ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή για τον αγώνα. Απόντες είναι ο τιμωρημένος Ρουμπάκης, με τη θέση του να παίρνει ο Σιλά αλλά και ο τραυματίας Κουνενάκης ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι ο συμμετοχή του Ντεγιάνοφ ο οποίος κατέθεσε προσφυγή πριν από λίγες ημέρες για οφειλόμενα. Δεν αποκλείεται δηλαδή, η βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής που σημείωσε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, να συνοδευτεί από την τελευταία του ίσως εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας.

Η αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στον Ατρόμητο, απαρτίζεται από τους: Σηφάκη, Καρνέζη, Πίτσο, Ουέλινγκτον, Ισά, Σφακιανάκη, Κωνσταντινίδη, Σιλά, Οφορίκουε, Ντρούλιτς, Αρβανίτη, Νουαφόρ, Εντνίλσον, Μονιάκη, Τσίπεφ, Ντεγιάνοφ, Γκονζάλες, Κουτσουπιά και Μπελεβώνη.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση