Θέμα: ΠΑΟΚ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-2010, 02:15:   #18
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Σε 3 μέρες επιστρέφει ο Βιεϊρίνια



Ο Πορτογάλος επιθετικός που έχει ένα αιμάτωμα στον γλουτό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Βιεϊρίνια μάλλον θα προφυλαχθεί και θα ξεκουραστεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή στη Τούμπα προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα πλέι οφ.

Στο κυριακάτικο ματς, εκτός από τους Ίβιτς, Κοντρέρας, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους, τιμωρημένος είναι και ο Μαλεζάς. Επίσης θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σνάουτσνερ και Κριστιάνο, ενώ ο Εντίνιο ακολούθησε προληπτικά θεραπεία στην προπόνηση της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τον Εργοτέλη, στο οποίο επιστέφει και ο Γκαρσία που εξέτισε την ποινή του.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση το πρωί στη Σουρωτή και το απόγευμα στη Τούμπα, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας που κάνει ο Σάντος ενόψει τα πλέι οφ.

Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Ζόρζε Κόστα


Σχετικά με το δημοσίευμα της "Abola" που χρίζει υποψήφιο αντικαταστάτη του Σάντος τον συμπατριώτη του Ζόρζε Κόστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είναι ευνόητο, τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην παρούσα φάση.

Θα γίνει κουβέντα με τον Φερνάντο Σάντος μετά τα πλέι οφ και εάν δεν παραμείνει ο Πορτογάλος τεχνικός τότε μόνο θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Είναι προφανές, πάντως, ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένοι για το πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης του Σάντος και λογικά αρχίζουν και κάνουν σκέψεις για το μέλλον της ομάδας.

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση