Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-2007, 22:56:   #26
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Μιλάμε ποδόσφαιρο»

Με θητεία σε αρκετούς συλλόγους στη Βραζιλία, στα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα (σ.σ.: Ρεάλ Μαδρίτης) ο Πάουλο Κάμπος ήρθε στην Τρίπολη για να δώσει το κάτι παραπάνω και να οδηγήσει τους Αρκάδες στο δρόμο των επιτυχιών.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, την περασμένη Κυριακή, μέχρι και χθες, που παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση του Αστέρα και τον πρόεδρο Βαγγέλη Κρητικό. ο Βραζιλιάνος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος. Εκτιμά ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και οι προοπτικές για να πετύχει αρκετά με την ομάδα της Τρίπολης.

Θα πετύχουμε

Ο Πάουλο Κάμπος ήταν αποκαλυπτικός: «Το ποδόσφαιρο είναι εύκολο να το δουλέψεις. Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι μόνο μία σε όλον τον κόσμο. Να καταλάβεις την μπάλα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τι ζητώ στις προπονήσεις, χωρίς να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Εχω εμπειρία και θα προσπαθήσω να την φέρω εδώ και να πετύχουμε κάτι καλό με τον Αστέρα. Πιστεύω ότι η δουλειά που θα κάνουμε θα είναι πολύ καλή και θα τα καταφέρουμε».

Επανέλαβε ότι πρόθεσή του είναι να μείνει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και όχι για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια εξήγησε ότι είναι δύσκολο, άμεσα, να έχει άποψη για τον κάθε παίκτη, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά. Αναφορικά με την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα εξήγησε ότι η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και πρέπει να βρει διάρκεια. Αυτό θα είναι το «κλειδί».

Αποκάλυψε ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου: «Θέλω να σημειώσουμε περισσότερα τέρματα και να δεχτούμε λιγότερα», ενώ για το ματς στη Βέροια σημείωσε: «Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε».
** Σε διάψευση προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα σχετικά με το θέμα περί παραίτησης του Παναγιώτη Τζαναβάρα.
** Παραιτήθηκε ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ποντάρει στα γνωστά
Ανεξαρτήτως αν είχε διαφανεί πριν από μερικές ημέρες ότι «χαλάει» η επικείμενη μεταγραφή του Γιώργου Μπακιρτζίδη, τελικά χθες το πρωί υπήρξε νέα συνάντηση ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση του Πανθρακικού και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.Ο 30χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε και υπέγραψε για δύο χρόνια, ενώ όπως τόνισε στο «Sportime» για την αίσια εξέλιξη: «Γύρισα σπίτι… Αυτό έχει σημασία. Υστερα από μία δεκαετία επιστρέφω στην Κομοτηνή. Ηθελα πολύ να γυρίσω και το επεδίωξα», ενώ συμπλήρωσε: «Βρήκα άριστες συνθήκες και θα πάμε καλά στη συνέχεια». Αναφορικά με τον Κροάτη Πάβελ Τζούκιτς που μετέχει στις προπονήσεις, θα μείνει μέχρι και την προσεχή Τετάρτη. Ο Κώστας Βασιλακάκης σκέφτεται να δώσει η ομάδα του ένα φιλικό για να «τσεκάρει» τον παίκτη. Η πρώτη του εικόνα, βέβαια, είναι θετική.
** Οι «πράσινοι» στοχεύουν πλέον στην απόκτηση ενός επιθετικού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Παρουσία οπαδών η προπόνηση
Παρουσία περίπου 100 φίλων του Πανσερραϊκού στο γήπεδο έγινε η χθεσινή προπόνηση. Οι Σερραίοι οπαδοί προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες τους, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τα προβλήματα, όμως, δεν λείπουν για τον Νίκο Ζαλίκα, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μουράτι και Βασιλειάδη και τους τιμωρημένους Σίρμπα και Γκόγκα. Οσον αφορά τον Εμερσον, αυτός αναμένεται σήμερα στις Σέρρες, όπως είχε ειδοποιήσει. Στα μεταγραφικά, αποκτήθηκε ο 19χρονος αριστερός αμυντικός Σερέπης από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ όσον αφορά τους υπό δοκιμή Τόνι Χατζή και Γκουστάβο Αρτσε, αν και συνεχίζουν να προπονούνται με τους «κόκκινους», φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο νΆ αποκτηθούν. Εξελίξεις, τώρα, στην προσπάθεια ενίσχυσης του Πανσερραϊκού αναμένεται να σημειωθούν από την επόμενη εβδομάδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Δανεικός ο Ζίφκοβιτς
Παίκτης του Εθνικού θα είναι για τους επόμενους έξι μήνες ο Βλάνταν Ζίφκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Ιωνικό και παραχωρήθηκε στους Πειραιώτες από τους Νικαιώτες μέχρι το τέλος της περιόδου. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά του Εθνικού εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των Κομβολίδη και Κουτρουμάνου. Στο μεταξύ, τράβηγμα υπέστη στη χθεσινή προπόνηση ο Τάτσης και η κατάστασή του θα φανεί σήμερα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Τα βρήκαν, αλλά…
Στον… αέρα βρισκόταν μέχρι χθες το βράδυ η συμφωνία του Βασίλη Σαμαρά με τον Θρασύβουλο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους σε συνάντηση που είχαν το πρωί και ο 32χρονος μέσος περίμενε να ειδοποιηθεί, ώστε το απόγευμα να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ομως, μέχρι το βράδυ οι «πράσινοι» δεν είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί του κι έτσι το θέμα δεν έκλεισε. Κάτι τέτοιο, πάντως, είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα.
* Χθες λύθηκαν τα συμβόλαια των Κουτρουμάνου και Κομβολίδη.
Β. ΙΣΣΑΡΗΣ

ΧΑΙΔΑΡΙ

Υπέγραψε χθες ο Κυβελίδης
Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι από χθες η πρώτη μεταγραφή του Χαϊδαρίου. Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε χθες και θα φορά τη φανέλα του ΑΟΧ για τους επόμενους έξι μήνες. Ο παίκτης παραχωρήθηκε από το Αιγάλεω υπό τη μορφή δανεισμού. Οσον αφορά τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός του Χαϊδαρίου, Βασίλης Βούζας δεν υπολογίζει τον τραυματία Γιάννη Κουκουτσέλα, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιώργο Τσιρογιάννη, ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση.
Κ. ΜΠΕΛΙΑΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Δοκιμάζει Καμερουνέζο επιθετικό
Ο Καμερουνέζος επιθετικός Τόκα Μίελ δοκιμάζεται από χθες στην Προοδευτική. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι αρκετά καλές, αλλά ο παίκτης θα αποκτηθεί από τους Κορυδαλλιώτες, μόνο αν ικανοποιήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο. Από κει και πέρα, το πρόβλημα που υπάρχει στην Προοδευτική για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό είναι του Τελκίνσκι και όλα δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης να προλάβει το ματς. Σε ό,τι αφορά τον Σέγκο και η δική του περίπτωση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν ανησυχούν για τις μεταγραφές
Δεν υπάρχει ανησυχία στη Νίκη Βόλου σχετικά με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου να απαγορεύσει τις μεταγραφές σε κάποιες ομάδες -μεταξύ αυτών και η δική τους- κι όπως τονίζουν, απλώς δεν έχουν δώσει ακόμη τα έγγραφα της γενικής συνέλευσης που έγινε για να κλείσει και τυπικά το θέμα. Στο μεταξύ, στα δικαστήρια θα καταφύγει η Νίκη Βόλου για να εξασφαλίσει χρήματα που της χρωστά ο δήμος της Νέας Ιωνίας, όπως ισχυρίζονται οι «κυανόλευκοι». Τα χρέη αφορούν εισιτήρια που πήρε ο δήμος χωρίς να τα πληρώσει. Εν όψει τώρα του αγώνα με την Καλλιθέα τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πάρα πολλά, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χάβος και Παυλίδης και οι Σίμιτς, Τσικίνιο, Μύγας, Ντράχνο και Βλτσεκ.
ΒΟΛΟΣ: ΕΥΘ. ΧΟΥΤΑΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για τις Σέρρες
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι τα γνωστά των Δημητρόπουλου και Δημητριάδη, ενώ όσον αφορά τις μικροενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Παστός στους προσαγωγούς δεν υπάρχει ανησυχία. Ο παίκτης ξεκουράστηκε χθες, αλλά από σήμερα αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Έρχονται κι άλλοι ξένοι
Ακόμη δύο ξένοι παίκτες για δοκιμή περιμένουν στον Εθνικό Αστέρα. Οπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν παίκτη με θητεία στο Βέλγιο και για άλλον έναν που έχει αγωνιστεί στην Κύπρο. Περισσότερα στοιχεία, πάντως, γιΆ αυτούς δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους. Από κει και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στη Φυλή και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Μανίκας είναι του τιμωρημένου Βερβάλ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μυστικότητα
Στροφή στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η Καλλιθέα για την ενίσχυσή της. Οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός Ελληνα άσου, αλλά επειδή ο εν λόγω παίκτης ενδιαφέρει και άλλες ομάδες οι «κυανόλευκοι» κινούνται με μυστικότητα. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Νίκη στον Βόλο συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός βέβαια από το γνωστό του εξαφανισμένου Τραορέ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ

«Εγώ είμαι εδώ…»
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά στον Μεσσηνιακό. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση και έστειλε το μήνυμά του. Ζήτησε συσπείρωση από τους παίκτες, υποσχέθηκε ευρώ και έξτρα χρήματα. Με μία μοναχά προϋπόθεση: νίκες και καλά αποτελέσματα.Η εμφάνιση του προέδρου στην προπόνηση ξάφνιασε ακόμη και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος τους συγκέντρωσε και τους μίλησε. Ξεκίνησε κάνοντας μία αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία των «πρασίνων», στη ΒΆ Εθνική: «Δεν πήγαμε καλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε». Ο ισχυρός άνδρας του Μεσσηνιακού, στη συνέχεια, έδειξε στους παίκτες του πώς πρέπει να συνεχίσουν: «Ακόμη είναι νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Αυτό που ζητώ από όλους σας είναι μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν τα καταφέρετε, είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και οι ανάλογες νίκες».

Κίνητρα

Κάθε ομάδα έχει το δικό της εσωτερικό κανονισμό και αυτός περιλαμβάνει πριμ σε περίπτωση νικών. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος επισήμανε στους παίκτες του πως δεν πρόκειται να μείνει… εκεί, στα νόμιμα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει και ένα έξτρα πριμ, του οποίου θα λαμβάνουν γνώση οι παίκτες είτε πριν από τον αγώνα είτε έπειτα από αυτόν. Τέλος, τους τόνισε ότι η ενίσχυση της ομάδας δεν σταματά, αλλά πως θα έρθουν ακόμη δύο παίκτες, πιθανότατα επιθετικοί. Ο ένας είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Βελώνης, ενώ ο άλλος θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Ο πρόεδρος των Μεσσηνίων μίλησε και με τον Εντουάρντο Αμορίν, ενώ παρακολούθησε την προπόνηση παρέα με το γενικό αρχηγό, Δημήτρη Τσάκωνα.

«Ετοιμοπόλεμοι»

Στον αγωνιστικό τομέα, την πρώτη του κανονική προπόνηση έκανε ο Ελίας Στορμ. Τόσο αυτός όσο και οι Αμπγκαρ Μπάρσομ, Χρήστος Νάιντος έβγαλαν δελτία και υπολογίζονται. Ο τελευταίος προορίζεται για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα, αφού τον δοκίμασε ο Αμορίν στο βασικό σχήμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι εξετάσεις κρίνουν τον Σανχούρχο
Στα Γιάννενα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Φερνάντο Σανχούρχο. Ο Αργεντινός μέσος που έχει φορέσει και τη φανέλα του Αρη, έφτασε λίγο μετά τις επτά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Αμέσως κατευθύνθηκε στο ιατρείο του Σπύρου Σιαράβα. Εκεί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα το πρωί. Αυτά θα αποτελέσουν και σημείο αναφοράς στις διαπραγματεύσεις που γίνονται ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους του 24χρονου χαφ. Αν δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα και οι εξετάσεις είναι «καθαρές», τότε θα προχωρήσουν και οι συζητήσεις και ο Σανχούρχο θα συμφωνήσει με τους Γιαννιώτες. Διαφορετικά, οι ιθύνοντες του ΠΑΣ θα ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις παικτών που τους απασχολούν.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με το Χαϊδάρι συνεχίστηκε. Σήμερα το πρωί αναμένεται να φτάσει στην ΕΠΟ η μπλε κάρτα του Κάσερες, οπότε και θα εκδοθεί το δελτίο του Χιλιανού επιθετικού. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το κυριακάτικο ματς. Εν τω μεταξύ, χθες το πρωί έλυσε το συμβόλαιό του ο Χαϊκάλης και σήμερα είναι η σειρά ο Ρικάρντο Πάεζ. Ο μέσος από τη Βενεζουέλα έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική Βουλγαρία. Αναφορικά με τον Νιγηριανό Μπένσον, που μετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Θα συνεχίσει να γυμνάζεται με τους Γιαννιώτες και αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, αναμένεται να κλείσει.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Υπολογίζει τον Ζουρούδη
Αλλαξε το κλίμα στην Καστοριά για τον Ζουρούδη. Ως γνωστόν, μετά την επιθυμία που εκδήλωσε ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με τους «γουναράδες» ο Ηλίας Αποστολίδης τον άφηνε εκτός ομάδας και στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος δεν είχε κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει τώρα. Ο Ζουρούδης δείχνει σύμφωνα με τον Αποστολίδη ιδιαίτερα ευδιάθετος στις προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό έτσι να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Καστοριά. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι του τιμωρημένου Λούκας και του Μυρωνίδη, που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νοκ άουτ ο Δημητριάδης
Τελικώς ο Γιώργος Δημητριάδης δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Μεσσηνιακό. Ο νεαρός μεσοαμυντικός του Αγροτικού Αστέρα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Κυζερίδης αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα τον ξεκινήσει ο Περικλής Αμανατίδης. Να σημειωθεί τέλος ότι επιστρέφει ο Κώστας Γεωργιάδης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας έχει τεθεί και ο νεαποκτηθείς Δημήτρης Σκλιοπίδης.
Δ. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Με Τσέβρεντζη στην Καστοριά
Στη διάθεση του Φώτη Θανέλλα είναι ο Χρήστος Τσέβρεντζης. Το δελτίο του 18χρονου αμυντικού μέσου βγήκε και αναμένεται να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, η οποία αναχωρεί αύριο για την Καστοριά. Αυτό του Οικονόμου θα βγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τα προβλήματα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι αρκετά, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κάμπας, Κοζανίδης, Παπαδημητρίου, αλλά και οι τραυματίες Βενιαμίν, Μακρής, Φορτσέτι και Μποτσίβαλης. Ολα αυτά αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού να προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος, επιλέγοντας το 3-6-1 για το προσεχές ματς. Καθαρά προωθημένος θα είναι ο Βραζιλιάνος Ρέιζερ, ενώ ειδικό ρόλο θα έχει ο Αντωνόπουλος.
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ξεκίνησε τελικά ο Τζανετάκος
Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας, αφού η κατάσταση του Πάντου Τζανετάκου παρουσίασε βελτίωση και ο παίκτης πήρε μέρος στο δίτερμα που έγινε, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος σκοπεύει να τον ρίξει στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Οπως φαίνεται, ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» θα τον προφυλάξει, αφού δεν συνηθίζει να ρισκάρει με ποδοσφαιριστές που δεν είναι 100% έτοιμοι. Αν, πάντως, η κατάστασή του βελτιωθεί ακόμη περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από κει και πέρα, σίγουρα απών είναι ο Κατσόγλου, που είναι τιμωρημένος. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά σήμερα, οπότε ο Μιχαλόπουλος θα πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Καλαμάτα θα κυνηγήσει τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση της και σε αυτήν την προσπάθεια ευελπιστεί ότι θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

ΒΕΡΟΙΑ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Γαϊτάνος
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Βέροιας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκρότημα του Στέφανου Γαϊτάνου θέλει να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με το δεξί και να κάνει την αντεπίθεσή του, ώστε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδο στη Superleague. Εκτός από τα γνωστά προβλήματα με τους Μουζαουί και Οικονόμου που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και γυμνάζονται μόνοι τους, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της Βέροιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Τσιμπλίδη που αποβλήθηκε με τον Λεβαδειακό. Ο Γαϊτάνος σκέπτεται να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά με τον Δημήτρη Σαμαρά κατά πρώτο λόγο και τον Πετκάκη λίγο πιο μπροστά.
ΒΕΡΟΙΑ: Κ. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (6/1/07): Καρσιώτης, Τσόγκας, Ψυχογιός (Κορίνθου). ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γκόλιας (Θεσσαλίας), Καζαντζίδης, Παππάς (Δράμας). ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Αθανασιάδης, Κλημαντάκης (Χαλκιδικής). ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αράπος (Σάμου), Αρβανίτη, Βελέντζας (Εύβοιας). ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Παρασκευάς, Ασλάνης, Τσακιρόπουλος (Θεσσαλονίκης). ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (8/1/07): Κωστούδης, Λαζάρου, Ουζούνογλου (Θεσσαλονίκης). ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ: Λαμπρόπουλος, Λιάγκουρας (Ηλείας), Γκιούσας (Αιτωλοακαρνανίας). ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κεμεντσετσίδης, Καζακίδης, Σιδηρόπουλος (Κιλκίς). ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Ταρανάς, Χριστόπουλος (Αθηνών).

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση