Θέμα: ΑΕΚ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-2010, 03:59:   #18
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Aek H μακέτα του νέου προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ (photos + vid)

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τετάρτη η μακέτα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, απεικονίζοντας την τελική μορφή που θα έχει το έργο όταν αυτό παραδοθεί από την κατασκευάστρια εταιρία (photos + vid). Χατζηχρήστος: "Να ξεχάσουν τον Σκόκο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ".




Μια ματιά στη μακέτα πείθει πως πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό, το οποίο αναμένεται να εξασφαλίσει στην ΑΕΚ ιδανικές συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συνέβαινε με τις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων.

Σύμφωνα με όσα έχει προαναγγείλει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βασιζόμενη σε εκτιμήσεις της κατασκευάστριας εταιρίας, η ομάδα θα μπορέσει από αυτό το καλοκαίρι να αρχίσει τις προπονήσεις εκεί, ενώ τα έργα θα συνεχίζονται μέχρι το κέντρο να πάρει την τελική του μορφή.

Τα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΠΑΕ τον Σεπτέμβριο του 2008, έκαναν λόγο για 4-5 γήπεδα, κερκίδες στο κεντρικό γήπεδο, αποδυτήρια, κλειστό γυμναστήριο με όλα τα αξεσουάρ, ιατρείο-φυσικοθεραπευτήριο, πισίνα, εστιατόριο, ξενώνες, βιβλιοθήκη, μουσείο της ομάδας, συνεδριακούς χώρους και αμφιθέατρο, γραφεία προπονητών, γραφεία διοίκησης, γραφείο Τύπου, χώρους Ακαδημιών και αίθουσες διδασκαλίας ξένων γλωσσών και πληροφορικής. Ωστόσο τα δεδομένα κάποια στιγμή άλλαξαν και σύμφωνα με τις διαφοροποιήσεις που προέκυψαν, το προπονητικό κέντρο θα περιλαμβάνει αρχικά 2 γήπεδα.

Οι φωτογραφίες της μακέτας:








ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ


AEK new training center

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geodon : 15-04-2010 στις 04:07:
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση