Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2010, 19:22:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Πάνια - Καρβέλας: Ροκ γάμος για λίγους



Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο τους βρίσκονται Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο εκκλησάκι του Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Σοφία Καρβέλα και τον ιδιοκτήτη του club και κολλητό φίλο του ζευγαριού Κώστα Δροσόπουλο.

Παρανυμφάκι θα είναι ο μικρός γιος του ζευγαριού Ανδρέας.
Κι αν περιμένετε κοσμικότητες, νυφικό-υπερπαραγωγή, κάμερες, εκατοντάδες καλεσμένους κ.λπ., πέφτετε έξω. Αντισυμβατικοί και ροκ προσωπικότητες, ο Νίκος και η Αννίτα έχουν αποφασίσει να κάνουν έναν απλό γάμο, ώστε να περάσουν καλά οι ίδιοι και οι λίγοι καλεσμένοι τους.

Τα προσκλητήρια δεν θα ξεπερνούν τα 200, ενώ το ζευγάρι δεν σκοπεύει να καλέσει φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Η Αννίτα βρήκε ήδη το νυφικό, το οποίο θα είναι ένα λιτό κομμάτι ισπανικού οίκου. Όσο για τον Νίκο Καρβέλα; Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα φορέσει κοστούμι ή θα προτιμήσει σακάκι, πουκάμισο και ένα τζην παντελόνι συνδυασμένο με τα αγαπημένα του sneakers.

Αν και είχε ακουστεί ότι κουμπάρα θα ήταν και η Άννα Βίσση, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Ωστόσο, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια ήδη προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τόσο μόνη της όσο και μαζί με τον Νίκο.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links