Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-2010, 15:37:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Το μωρό με τις 3 μαμάδες



Τρεις μαμάδες θα έχει ένα μωρό που θα γεννηθεί σε περίπου έξι μήνες από σήμερα: την Κλερ Χόρνερ, την Τσέριλ Ρίτσαρντς και την Κάθι Σαϊντεγουέϊ.
Το κυοφορεί η Ρίτσαρντς, που είναι έγκυος 12 εβδομάδων σήμερα. Ωστόσο δεν είναι δικό της. Tα ωάρια ανήκουν στην Σαϊντεγουέϊ. Αυτά όμως γονιμοποιήθηκαν με σπέρμα του Ντένις Χόρνερ, συζύγου της Κλερ, που θα είναι η τρίτη μητέρα του παιδιού. Αλλά και αυτή που θα κληθεί να το μεγαλώσει.
Η Κλερ έχει ήδη ένα παιδί, τον Τζακ, ηλικίας σήμερα τεσσάρων ετών. Η ίδια χτυπήθηκε από τον καρκίνο, έκανε χημειοθεραπείες αλλά και τρεις επεμβάσεις. Με τον σύζυγό της προσπάθησαν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί, ωστόσο οι τρεις προσπάθειες που επιχειρήθηκαν στην Κύπρο στέφθηκαν από αποτυχία.
Η ίδια δεν μπορεί να αποκτήσει πλέον άλλα παιδιά, λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο . Έτσι η Κλερ Χόρνερ απευθύνθηκε στις δυο φίλες της και όλες μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνει η επιθυμία της για ένα παιδί πραγματικότητα...
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links